• LIFE&STYLE

    Καλογρίδη-Λυκουρέζος: Οι πολυτελείς διακοπές στις Μαλδίβες και το δωμάτιο των 1500 ευρώ στο Four Seasons (pics+video)


    Ένα μαγικό Πάσχα πέρασε στις Μαλδίβες η Νατάσα Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Το ζευγάρι, λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης που προκάλεσε σάλο, αποφάσισε να αφήσει για τις γιορτές του Πάσχα την Αθήνα και τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, βρίσκοντας καταφύγιο στον εξωτικό και πολυτελή προορισμό.

    Η ηθοποιός και ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξαν για τη διαμονή τους το Four Seasons Resort Maldives στο νησί Kuda Haraa. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, οι τιμές για τα bungalows ξεκινούν από 980 ευρώ/βράδυ και φθάνουν έως 1800 ευρώ/βράδυ. Το κάθε δωμάτιο διαθέτει τη δική του ιδιωτική πισίνα, θέα στον ωκεανό, εξωτερική ντουζιέρα και πλήρως εξοπλισμένα μπάνια. Τα πιο πολυτελή bungalows περιλαμβάνουν ιδιωτικούς κήπους και ζεστές κρυστάλλινες λιμνοθάλασσες, με ψάρια και κοράλλια. Το ζευγάρι, με αφορμή και την ονομαστική εορτή της Νατάσας Καλογρίδη, διάλεξε να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας τόσο τη φυσική ομορφιά του νησιού, όσο και τις deluxe υπηρεσίες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.

    Beach pavillion with pool/Four Seasons
    Sunrise Beach Bungalow with pool/ Four Seasons

    Sunset three-bedroom water suite/ Four Seasons

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι, δείπνησε στην παραλία υπό το φως των κεριών για να γιορτάσει την ονομαστική εορτή της ηθοποιού. Η ίδια, φορώντας ψηλοτάκουνα και ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει το Happy Name Day Natasa που είχαν σχηματίσει με πέτρες στην άμμο οι φίλοι της, Νίκος Κοκλώνης και Τρύφωνας Σαμαράς, που τη συνόδευσαν μαζί με το σύντροφό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, στο ταξίδι αυτό.

    View this post on Instagram

    Diving in paradise #diving #paradise

    A post shared by Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi) on

    H Nατάσα Καλογρίδη απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες

    Τόσο ο Νίκος Κοκλώνης, όσο και ο Τρύφωνας Σαμαράς μοιράζονταν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από το μαγευτικό νησί, κρατώντας ενήμερους τους θαυμαστές τους για τη διαμονή τους, τα γεύματά τους και τις δραστηριότητές τους.

    Νατάσα Καλογρίδη/Νίκος Κοκλώνης

    Το χρονικό της σχέσης

    Μόλις ένα μήνα πριν, οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη εθεάθησαν σε κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο, πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Μάλιστα, η κόρη του γνωστού ποινικολόγου, Μαρία Ελένη,  αποδέχθηκε με θέρμη τη νέα αγαπημένη του πατέρα της και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει: «Δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν τι κάνει. Ενοχλεί κανέναν; Είναι καλά; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Η Νατάσα αν μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα και μία χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του. Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή και αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου. Πόσα χρόνια θα ζήσει ακόμη ο πατέρας μου; 10; 15; Καλά κάνει από τη στιγμή που τη μία είσαι και την άλλη δεν είσαι.  Θα είμαι ως το θάνατο μαζί με τον πατέρα μου σε ότι επιλογή κι αν κάνει. Όλοι μου οι φίλοι ντράπηκαν να με πάρουν να μου το πουν, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση στο σπίτι μου. Όλοι σοκαρίστηκαν λίγο… Δεν μου δίνει αναφορά ο πατέρας μου. Δεν ήξερε ότι θα βγουν οι φωτογραφίες… είναι λίγο στον κόσμο του. Είναι καλά. Δεν έχω κάποιο λόγο να του πω κάτι. Χαίρομαι.. είναι γλυκό κορίτσι η Νατάσα. Την ξέρω πολλά χρόνια. Προτιμώ τη Νατάσα που είναι εκκεντρική και αληθινή παρά οποιαδήποτε άλλη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η εκκεντρική Νατάσα Καλογρίδη στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νατάσα Καλογρίδη-Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τι απάντησαν για τη σχέση τους (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Νατάσα Καλογρίδη – Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ήταν μαζί στις Μαλδίβες



    ΣΧΟΛΙΑ