• Gossip

    Η αντίδραση και το δολοφονικό βλέμμα της Μπιγιόνσε στη γυναίκα που έπιασε κουβέντα με τον Jay-Z

    • NewsRoom


    Viral το βίντεο με την Μπιγιόνσε, τον Jay-Z και τη νέα «πέτρα του σκανδάλου»

    Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με ένα βίντεο που καταγράφει την αντίδραση της Μπιγιόνσε, όταν μία γυναίκα τόλμησε να πιάσει ψιλή κουβέντα με τον σύζυγό της, Jay-Z, ενώ η ίδια καθόταν ανάμεσά τους.

    Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο τρίτο παιχνίδι των Ράπτορς και των Γουόριορς στους τελικούς των NBA. Το λαμπερό ζευγάρι καθόταν δίπλα στον ιδιοκτήτη των Σαν Φρανσίσκο Γουόριορς και τη σύζυγό του, Νικόλ Κουράν, όταν η τελευταία έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στον ράπερ και άρχισε να του μιλάει, ενώ η Μπιγιόνσε καθόταν ακριβώς ανάμεσά τους.

    Με το δολοφονικό βλέμμα της, η τραγουδίστρια ήταν φανερά ενοχλημένη, ενώ δεν έμεινε εκεί, αλλά έσπρωξε διακριτικά την γυναίκα.

    Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε γρήγορα viral, ενώ η «πέτρα του σκανδάλου» καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα bullying υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι έφτασαν στο σημείο μέχρι και να την απειλήσουν με θανάτο.

    Η Νικόλ Κούραν εξήγησε ότι το διάσημο ζευγάρι των τραγουδιστών ήταν καλεσμένοι του συζύγου της για τον τρίτο τελικό του ΝΒΑ. Η 50χρονη υποστήριξε, επίσης, ότι το μόνο που έκανε ήταν να προσφέρει ένα ποτό στον Jay-Z και ότι ο λόγος που έσκυψε προς το μέρος του, μπροστά στην Μπιγιόνσε, ήταν γιατί δεν άκουγε τι της έλεγε.

    Η Κούραν δήλωσε, μάλιστα, στην Daily Mail ότι οι επιθέσεις ήταν τόσο έντονες ώστε υποχρεώθηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.

    Είχαν προηγηθεί «δηλητηριώδη» σχόλια στα social media για το βλέμμα της με αρκετούς να αναρωτιούνται -ειδικά τις πρώτες ώρες- ποια ήταν η γυναίκα που μπήκε μπροστά στην 37χρονη τραγουδίστρια για να μιλήσει στον Jay-Z.



    ΣΧΟΛΙΑ