• Gossip

    Δώρος Παναγίδης: Πώς έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα (video)

    παναγιδης-ζαρλας

    Δώρος Παναγίδης και Πάνος Ζάρλας


    Τι αποκάλυψε ο Δώρος Παναγίδης

    Για το τέλος της σχέσης του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, αλλά και τον αιφνίδιο χαμό του Πάνου Ζάρλα μίλησε, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Δώρος Παναγίδης.

    Ο πρώην παίκτης του Power of Love υποστήριξε ότι δεν ήταν σοβαρός ο λόγος του χωρισμού του με την Αθηνά και άφησε, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

    «Δεν έγινε κάτι το οποίο θεωρώ πως ήταν ένας σοβαρός λόγος για να χωρίσουμε. Χωρίσαμε λόγω των καταστάσεων και της απόστασης. Οι προτεραιότητές μου εμένα ήταν άλλες. Εγώ έχω την κόρη μου στην Κύπρο. Η Αθηνά ξεκίνησε κάτι εδώ και αυτό το χάσμα δεν θα μπορούσε να γεφυρωθεί.

    Το κύριο πρόβλημα ήταν η απόσταση. Έχουμε επικοινωνία με την Αθηνά και αν τα καταφέρουμε θα συναντηθούμε. Και εγώ την αγαπώ. Και εγώ έχω συναισθήματα. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Όπως έγινε αυτή η αλλαγή μπορεί και να τα ξαναβρούμε.

    Όταν υπάρχει η αγάπη δεν είναι κάτι που το διαγράφεις την επόμενη μέρα. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει, θα δείξει», είπε ο Δώρος Παναγίδης.

    Μιλώντας για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, ο Δώρος αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε την τραγική είδηση.

    «Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Νομίζουμε πως είναι ένα κακόγουστο αστείο», είπε αρχικά.

    «Ξύπνησα το πρωί, μου έστειλαν ένα δημοσίευμα, το οποίο προσπέρασα, γιατί θεώρησα πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Αλλά μετά το έμαθα, γιατί έγινε χαμός. Δεν μπορούσα να το αποφύγω», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ