• LIFE&STYLE

    Power of Love: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές – Η υπόσχεση της Μ. Μπακοδήμου για την ερχόμενη σεζόν (videos)

    • NewsRoom
    Power of Love

    Power of Love


    Αυλαία έριξε, το βράδυ της Παρασκευής, ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι αγάπης, Power of Love. Στο τελευταίο Gala για φέτος, παίκτες και τηλεθεατές ανέδειξαν τους μεγάλους νικητές του παιχνιδιού.

    Όπως ίσως ήταν αναμενόμενο, μεγάλοι νικητές του Power of Love αναδείχθηκαν η Άννα Ελευθερίου και  ο Παύλος Παπαδόπουλος. Οι δύο παίκτες αναδείχθηκαν νικητές από την ψηφοφορία του κοινού και κατόρθωσαν να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ ο καθένας. Σε αντίθεση με πέρυσι, ο κόσμος φέτος δεν υποστήριξε ένα ζευγάρι, αλλά δύο μεμονωμένους παίκτες, οι οποίοι ήταν εξαρχής αγαπημένοι του κόσμου και κατάφεραν να κρατήσουν αυτή την ψήφο «εμπιστοσύνης» έως το τέλος του παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφεραν στον έρωτα, μέσα στο σπίτι του Power of Love.

    Στη ξεκίνημα του επεισοδίου, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τους παίκτες να πάνε ένας – ένας στον «κήπο» και να ψηφίσουν. Αρχικά, για τη γυναίκα που επιθυμούν να κερδίσει το παιχνίδι και αργότερα για τον άντρα που θέλουν να δουν νικητή. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι ψήφοι του καθένα θα μετατραπούν σε πόντους, τόσο στην ψηφοφορία του σπιτιού, όσο και σε αυτή του τηλεοπτικού κοινού.

    Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

    Η ψηφοφορία των παικτών για την ανάδειξη των πιο αγαπημένων προσώπων, που θα διεκδικήσουν το έπαθλο εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς, σε ό,τι αφορά στις γυναίκες, οι τέσσερις υποψήφιες, Ρένια Τσακίρη, Ζένια Σολδάτου, Ρεγγίνα Γκαϊνά και Άννα Ελευθερίου ισοβάθμισαν με τέσσερις ψήφους η καθεμία. Συνεπώς, τη νικήτρια που κέρδισε τα 10.000 ευρώ έκρινε η ψήφος του κοινού, η οποία έβγαλε πρώτη την Κύπρια Άννα Ελευθερίου.

    Αναφορικά με την ψηφοφορία των ανδρών, στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Βασίλης Χαλκιάς, στην τρίτη και τη δεύτερη ισοβάθμησαν ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να παίρνει τις περισσότερες ψήφους και να αναδεικνύεται νικητής του παιχνιδιού.

    Το «αίνιγμα» της Μαρίας Μπακοδήμου

    Ολοκληρώνοντας την βραδιά, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για την υποστήριξή του, καθώς και όλους τους συνεργάτες της, για την επιτυχή ολοκλήρωση ακόμη μιας σεζόν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει λόγο και για νέο κύκλο του ριάλιτι αγάπης, παρά τα όσα ακούγονται για την διακοπή του, την ερχόμενη σεζόν, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτήματα, σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού στη χώρα μας.

    Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε «Θέλω να σας ευχαριστήσω, παρόλο που με παιδέψατε αυτή τη χρονιά. Να εκμεταλλευτείτε αυτή την εμπειρία, ό,τι θετικό έχει να σας δώσει. Εκμεταλλευτείτε κάτι που μπορεί να σας κάνει καλύτερους και να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας. Να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί και φέτος. Τους ανθρώπους εδώ, τους ανθρώπους στην Ελλάδα, την Acun Medya Τουρκίας, την Acun Medya Ελλάδας, τον ΣΚΑΪ, τους συνεργάτες στο κοντρόλ, τους ανθρώπους στο πλατό.

    Όλους τους ανθρώπους που ήμασταν μαζί και βγάλαμε εις πέρας το Power of Love 2. Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσάς από εκεί για τα σχόλιά σας, την υποστήριξή σας, την παρουσία σας, να είστε καλά. Μερικοί έχασαν την ευκαιρία να ερωτευτούν φέτος ή δεν έτυχε. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι. Ίσως στο Power of Love 3 ανθίσουν περισσότεροι έρωτες. Καλό βράδυ από μένα και καλό καλοκαίρι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο δεύτερος κύκλος του «Power of Love» σημείωσε ποσοστό 14,2% στο γενικό και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων η τηλεθέαση έφτασε έως το 21,6%.

    Το μέλλον των πρότζεκτ του Ατζούν στο κανάλι του Φαλήρου

    Αναφορικά με την πολυσυζητημένη συνεργασία του μεγάλου Τούρκου παραγωγού, Ατζούν με το κανάλι του Φαλήρου, υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα περνούν από 40 κύματα. Πολλά από τα πρότζεκτ, που διαχειρίζεται η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν τίθενται υπό ερωτηματικό σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον, σε ό,τι αφορά στη μετάδοση τους από τον ΣΚΑΙ.

    Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί, εδώ και αρκετό καιρό, η προβολή του πρώτου διαφημιστικού του παιχνιδιού τραγουδιού, «Τhe Voice», που αφορούσε στη δήλωση συμμετοχών στο παιχνίδι, για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το teaser είχε βγει στον «αέρα» στις 10 Απριλίου, καλώντας τους υποψήφιους να δηλώσουν συμμετοχή για το νέο κύκλο του ριάλιτι ταλέντων. Το διαφημιστικό προβαλλόταν για κάποιο διάστημα, ωστόσο, λίγο αργότερα σταμάτησε η προβολή του, καθώς η συνεργασία του Ατζούν με το κανάλι του ΣΚΑΙ έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση στο σύνολό της.

    Διαδικασία υποβολής αίτησης δεν υπάρχει ούτε στην ιστοσελίδα του καναλιού, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα όπως το νέο παιχνίδι «Guess my age».

    Παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς ερμηνεύουν ως ένδειξη ρήξης τα παραπάνω, ενώ στον αντίποδα κάποιοι άλλοι θεωρούν απόλυτα λογική την τακτική του ΣΚΑΪ, εφόσον δεν υπάρχει δεδομένη συμφωνία.

    Την ίδια στιγμή, πληροφορίες του ethnos.gr κάνουν λόγο για προσεγγίσεις στα πρόσωπα, που συναποτελούν το παιχνίδι τραγουδιού, από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να διερευνήσουν αν έχουν κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας με την Acun Μedya στην υποθετική περίπτωση που το «Τhe Voice» δεν βγει στον ΣΚΑΪ. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, αυτό δεν αφορά στον Σάκη Ρουβά, που συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της documentary εκπομπής του, η οποία θα βγει το φθινόπωρο στο κανάλι του Φαλήρου.

    Όπως και να έχει επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές, της τουρκικής εταιρείας παραγωγής του καναλιού του Φαλήρου, δεν πρόκειται να γίνουν, τουλάχιστον όχι πριν την διεξαγωγή του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα.



    ΣΧΟΛΙΑ