ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα top picks της Morgan, το super ράλι σε ΕΛΧΑ, ΒΙΟ, Cener, το όχι στον Πατέλη για την ΤτΕ και ο Τσομώκος, το ραντεβού Ξηρουχάκη, το χαλαρό Σ/Κ του ΚΜ στο ΝΥΝΝ, η νέα χωματερή της Φραγγιά και τα νέα ακίνητα του εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη
Τίτλοι τέλους για ακόμα ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz
Την πλήρη ευθύνη για την διάλύση του γάμου του με την επί 10 χρόνια σύζυγό του, αναλαμβάνει ο Παύλος Χαϊκάλης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός και η Μαρία Λύκου έδωσαν τέλος στο γάμο τους, ενώ όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, μαρτυρούν πως η απόφαση πάρθηκε με ψυχραιμία και πάντα μέσα από το πρίσμα της αγάπης και της εκτίμησης που δένει το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως αναφέρει ο ηθοποιός σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού.

Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από έναν μήνα περίπου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρίτο πρόσωπο στη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού δεν υπάρχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Πειθαρχική δίωξη κατά του δικαστή που ηγείται της έρευνας κατά της συζύγου του Σάντσεθ
- Ράλι στο γάλλιο: Στα 2.925 δολάρια το κιλό εν μέσω δασμών και περιορισμών στις εξαγωγές
- Κρι Στάρμερ: Απο την σαρωτική νίκη στην βίαιη παραίτηση – Έως τον Σεπτέμβριο η ανάδειξη νέου πρωθυπουργού
- Έως και 645.000 ευρώ ένα διαφημιστικό μήνυμα 30 δευτερολέπτων στα hydration breaks του Μουντιάλ 2026!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.