Menu
-0.15%
Τζίρος: 369.77 εκατ.

F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι

Gossip

Αγγελική Κοκκαλίτσα : Άκουσα αρκετά σεξιστικά σχόλια από τους μαχητές (video)

Comments

Τι δεν είπε η Αγγελική Κοκκαλίτσα μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα καλεσμένη στην εκπομπή “ΕΔΩ Survivor”, καθώς όσο δεν μίλησε στο συμβούλιο της αποχώρησης του νησιού τα είπε στην εκπομπή του SKAI!

Η παίκτρια των Μαχητών αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους συμπαίκτες της και στο λόγο που φάνηκε να την είχανε απομονώσει. Όπως είπε η ίδια, όλα ξεκίνησαν πριν φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει γι αυτά καθώς δεν της επιτρεπόταν να μιλάει για περιστατικά που έγιναν και δεν έδειξαν οι κάμερες.

“Μου έκαναν σεξιστική επίθεση, μιλούσανε για εμένα συνεχώς μέχρι που κάποιος είπε σταματήστε επίτελους!”
Ενώ, συνέχισε λέγοντας : “Πίστευα ότι θέλουν τον χρόνο τους για να με μάθουν και μέσα στο ριάλιτι θα αλλάξουν τα πράγματα.

Συζητιόταν στην παραλία off κάμερα ότι ήμουν αδύναμη και με ενοχλούσε που κανείς δεν με έψαχνε όταν έφευγα από την καλύβα. Όταν όμως οι κάμερες γράφανε με ρωτούσαν ξαφνικά αν είμαι καλα.Ήταν διπρόσωποι.Δεν μπορούσα να είμαι μόνη μου στο Survivor.”

Πάντως, η δυναμική kick boxer είπε και για κάποιον παίχτη της ομάδας της τον καλό της λόγο!Συγκεκριμένα τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ο οποίος την στήριξε σε όλο αυτό το μοναχικό ταξίδι που περιέγραψε!

 

 

Επίσης τα έβαλε με τον Νίκο Θωμά για την στάση του απέναντι της, όσον αφορά την περίοδο παραμονής της στο Survivor.

«Είδα το βίντεο με την ψηφοφορία. Ήταν ειρωνικό αυτό που είπε όταν με ψήφισε. Θεώρησα ότι ήταν διπροσωπία αυτό που έκανε. Γιατί δεν το είπε μπροστά μου; Γιατί λοιπόν πράγματα να λέγονται μόνο από πίσω αφού είναι όλοι τόσο αληθινοί;» είπε η πρώην παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Άγιο Δομίνικο.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τις 16 συναυλίες της στο Παρίσι
Αντώνης Ρέμος: Πήγε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο
Η Σίλια Κριθαριώτη με τη Σοφία Βεργκάρα στην πιτσαρία της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη (video)
Ο Λευτέρης Πανταζής ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα – Τι δήλωσε για τη ρήξη με Βίσση (video)
HB Runner SE 2: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλλα Ψαρρού
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση
Eurovision 2027: Στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου οι εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός – Στη Θεσσαλονίκη το «Sing for Greece»
Πού είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο που επισκέφθηκε η Μαρίνα Βερνίκου (video)