• Gossip

    Αγγελική Κοκκαλίτσα : Άκουσα αρκετά σεξιστικά σχόλια από τους μαχητές (video)

    • NewsRoom


    Τι δεν είπε η Αγγελική Κοκκαλίτσα μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα καλεσμένη στην εκπομπή “ΕΔΩ Survivor”, καθώς όσο δεν μίλησε στο συμβούλιο της αποχώρησης του νησιού τα είπε στην εκπομπή του SKAI!

    Η παίκτρια των Μαχητών αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους συμπαίκτες της και στο λόγο που φάνηκε να την είχανε απομονώσει. Όπως είπε η ίδια, όλα ξεκίνησαν πριν φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει γι αυτά καθώς δεν της επιτρεπόταν να μιλάει για περιστατικά που έγιναν και δεν έδειξαν οι κάμερες.

    “Μου έκαναν σεξιστική επίθεση, μιλούσανε για εμένα συνεχώς μέχρι που κάποιος είπε σταματήστε επίτελους!”
    Ενώ, συνέχισε λέγοντας : “Πίστευα ότι θέλουν τον χρόνο τους για να με μάθουν και μέσα στο ριάλιτι θα αλλάξουν τα πράγματα.

    Συζητιόταν στην παραλία off κάμερα ότι ήμουν αδύναμη και με ενοχλούσε που κανείς δεν με έψαχνε όταν έφευγα από την καλύβα. Όταν όμως οι κάμερες γράφανε με ρωτούσαν ξαφνικά αν είμαι καλα.Ήταν διπρόσωποι.Δεν μπορούσα να είμαι μόνη μου στο Survivor.”

    Πάντως, η δυναμική kick boxer είπε και για κάποιον παίχτη της ομάδας της τον καλό της λόγο!Συγκεκριμένα τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ο οποίος την στήριξε σε όλο αυτό το μοναχικό ταξίδι που περιέγραψε!

     

     

    Επίσης τα έβαλε με τον Νίκο Θωμά για την στάση του απέναντι της, όσον αφορά την περίοδο παραμονής της στο Survivor.

    «Είδα το βίντεο με την ψηφοφορία. Ήταν ειρωνικό αυτό που είπε όταν με ψήφισε. Θεώρησα ότι ήταν διπροσωπία αυτό που έκανε. Γιατί δεν το είπε μπροστά μου; Γιατί λοιπόν πράγματα να λέγονται μόνο από πίσω αφού είναι όλοι τόσο αληθινοί;» είπε η πρώην παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Άγιο Δομίνικο.



    ΣΧΟΛΙΑ