ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Happy ending για την Χριστίνα Βακάκη και τον Βασίλη Μιχαήλ
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφεραν στον κόσμο η Χριστίνα Βακάκη και ο Βασίλης Μιχαήλ.
Ο Κύπριος εφοπλιστής και η κόρη του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας JUMBO, Απόστολου Βακάκη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.
Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η νέα μανούλα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τη στιγμή που η ίδια βγαίνει από το μαιευτήριο μαζί με τον σύζυγό της και τον καρπό του έρωτά τους, στην αγκαλιά του.
«Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει. Είσαι μέρος μας. Καλωσόρισες μικρή μας πριγκίπισσα», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βακάκη.
Το πανευτυχές ζευγάρι θα δώσει στην κόρη του το όνομα Ίρις.

Ήταν το Πάσχα του 2014, οταν ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν, ωστόσο 1,5 χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Στη συνέχεια ο εφοπλιστής γνώρισε την γνωστή τραγουδίστρια, Josephine, με την οποία υπήρξε ζευγάρι μέχρι τις αρχές του 2018.
Ο έρωτας του Βασίλη Μιχαήλ για τη Χριστίνα Βακάκη, όμως, φαίνεται πως παρέμεινε άσβεστος και η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν να πάνε διακοπές μία εβδομάδα – Στην 2η θέση η Ελλάδα με τη Ρουμανία
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Προτεραιότητά μας η αποτροπή της μεταναστευτικής οδού από τη Λιβύη προς την Κρήτη
- Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Viral οι γκριμάτσες της στον τελικό του Wimbledon
- ΑΑΔΕ: Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις έως τις 21 Ιουλίου
