• LIFE&STYLE

    GNTM: Το πρώτο μήνυμα του Ηρακλή μετά τη νίκη του – Πώς αντέδρασε η πρώην σύντροφός του

    • NewsRoom


    Στην κορυφή απογειώθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, καθώς κατάφερε να επικρατήσει έναντι της Παρασκευής και του Ανδρέα με αρκετά μεγάλη διαφορά και να στεφθεί ο νέος Greece’s Next Top Model (GNTM).

    Μετά τη μεγάλη νίκη που του έδωσαν τόσο οι κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό, ο Ηρακλής με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν.

    «Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών που ανέβασε.

    Με τη σειρά της, η Αγγελική Κάτρη, με την οποία ο Ηρακλής διατηρούσε σχέση πριν μπει στο ριάλιτι, ωστόσο, όπως αποκάλυψε πλέον έχουν χωρίσει, με δύο Instagram Story, έδειξε την υποστήριξή της στον πρώην αγαπημένο της.

    Ο Ηρακλής, ο οποίος είναι ο πρώτος άνδρας που κερδίζει στον διαγωνισμό, έφυγε από το GNTM με το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, καθώς και ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star.

    Βέβαια, το κερασάκι στην τούρτα και το σημαντικότερο έπαθλο που κέρδισε για την καριέρα του είναι μια συνεργασία με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hercules Tsuzinov (@hercules0)

    Διαβάστε επίσης:

    Νικητής του GNTM 3 ο Ηρακλής

    Ιωάννα Τούνη: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που της πρόσφεραν για το Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ