• LIFE&STYLE

    GNTM: Το αβαντάζ της Μαρίας γύρισε μπούμερανγκ – Ποια κοπέλα αποχώρησε (video)

    • NewsRoom


    Στο πρώτο τους casting πήγαν τα μοντέλα του GNTM, στο επεισόδιο της Τρίτης!

    Στη διαφορετική αυτή δοκιμασία αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενες πέρασαν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής.

    Η κάθε σχεδιάστρια αναζητούσε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

    Κάθε κορίτσι είχε στη διάθεσή του μόλις 1′ για να διαλέξει την καλύερη λήψη από την οποία θα κρινόταν, πλην της Κάτιας, της οποίας η τύχη ήταν στην κρίση της Μαρίας, που έχει το στρατηγικό αβαντάζ από την τελευταία φωτογράφιση.

    Βέβαια, εκείνη που τελικά κινήθηκε στρατηγικά ήταν η Κάτια, η οποία παρέμεινε σε ασφαλείς πόζες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει την Μαρία, η οποία δεν μπορούσε να βρει μία «κακή» της λήψη.

    Όπως αποδείχθηκε της γύρισε μπούμερανγκ, αφού τελικά η Κάτια ήταν η παίκτρια που είχε την καλύτερη φωτογραφία απ’ όλες!

    Την ώρα της κρίσης, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι οι 3 κοπέλες με την χειρότερη λήψη είναι η Μαρίνα, η Ασημίνα και η Άννα.

    Επιβεβαιώνοντας τα spoiler, χθες από το GNTM τελικά έφυγε η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει για ακόμα μία φορά τους κριτές.

    Οι φίλες της στενοχωρήθηκαν, με την Κέισι και τη Χαρά να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

    Βέβαια, και η Μαρίνα, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της ξέσπασε σε κλάματα από την ένταση της στιγμής.

    «Στενοχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά, μου έλειπε πολύ η οικογένεια μου, το αγόρι μου, όλοι… και μάλλον αυτό έβγαινε προς τα έξω στις δοκιμασίες. Οπότε εντάξει, έγινε, δεν πειράζει», δήλωσε στην κάμερα του GNTM.

    Λίγο αργότερα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου εξέφρασε τα συναισθήματά της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα που της έχει στείλει.

    «Κάθε τέλος μια νέα αρχή…. Νιώθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα σας… μου δίνουν απίστευτη χαρά… θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά… Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς! #gntm2019 #gntm», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.



    ΣΧΟΛΙΑ