ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Σε αποκαλύψεις για τον Τούρκο σύντροφό της και ηθοποιό Μπουράκ Χακί προχώρησε η Χαρά Παππά, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM.
Την ώρα που η art director, Ζενεβιέβ και η ενδυματολόγος Jenny Sireac έκριναν το styling που έκανε η Κάτια, η οποία φορούσε τα ρούχα της Ελευθερίας, της είπαν ότι μέσα από το ρούχο που φόρεσε θα μπορούσε να βάλει ένα ανδρικό εσώρουχο.
Τότε, η Χαρά, η οποία καθόταν πιο πίσω με τα υπόλοιπα μοντέλα, δήλωσε χαμηλόφωνα ότι:
«Εγώ φοράω φουλ του Μπουράκ, αλλά τι; Θα βγω στην τηλεόραση με τα βρακιά του Μπουράκ; Δεν λέει!».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 116 δολάρια το Brent υπό τον φόβο νέων αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν
- Τράπεζα της Ιαπωνίας: Αμετάβλητα τα επιτόκια στο 1,25% – Πιθανή αύξηση στην επόμενη συνεδρίαση
- Bitcoin: Κάτω από τα 77.000 δολάρια μετά την κυβερνοεπίθεση στη Binance – Ρευστοποιήσεις 1,3 δισ. δολαρίων
- Binance: «Χαμένα οριστικά» τα Bitcoin από την κυβερνοεπίθεση των 6,3 δισ. δολαρίων – Πώς αντιδρά το ισχυρό crypto
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.