• LIFE&STYLE

    GNTM Spoiler: Αυτές είναι οι 5 φιναλίστ που πέταξαν για Μιλάνο (pics)

    • Νίκη Καξερή

    13 κορίτσια έχουν μείνει στον διαγωνισμό του GNTM


    Τι κι αν έχουν μείνει ακόμα 13 μοντέλα στο Σπίτι του GNTM 2; Στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι κριτές έχουν επιλέξει τις 5 φιναλίστ, οι οποίες το πρωί της Κυριακής, πέταξαν με γνωστή ελληνική αεροπορική εταιρεία για Μιλάνο, όπου διεξάγεται φέτος ο μεγάλος ημιτελικός.

    Στην πεντάδα έχουμε ξεκάθαρα φαβορί και ίσως μία με δύο μικρές εκπλήξεις.

    Η πορεία κάποιων διαγωνιζόμενων φάνηκε ότι θα είναι μακρά, από τις οντισιόν ακόμα, ενώ κάποιες άλλες απέδειξαν την αξία τους στις ιδιαίτερες δοκιμασίες, που εκτός από ταλέντο στην πόζα και την πασαρέλα, φέτος απαιτούν τόλμη και θάρρος.

    Αν και στην αρχή είχαν ακουστεί κάποια άλλα ονόματα, στη συνέχεια το τοπίο ξεκαθάρισε.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες, τα πέντε μοντέλα που ήταν στην πτήση για Μιλάνο και διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο του GNTM, καθώς και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι οι Κάτια Ταραμπάνκο, Χαρά Παππά, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρία Μιχαλοπούλου και Κέισι Μίζιου.

    Φαίνεται πως μετά τις δύο απώλειες της περιβόητης κλίκας των «FF», εκείνη της Σουζάνα και της Μαρτίνας, οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν, ενώ στο τέλος κατάφερε να κρατηθεί «ζωντανή» στον διαγωνισμό μόνο η Κάτια.

    Αν και θεωρείται το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τον τελευταίο λόγο, κάτι που κάνει τα πράγματα σκούρα για την Κάτια, εξαιτίας του χαρακτήρα και της στάσης της απέναντι στα υπόλοιπα κορίτσια.

    Κάτια Ταραμπάνκο
    Κάτια Ταραμπάνκο
    Κάτια Ταραμπάνκο
    Χαρά Παππά
    Χαρά Παππά
    Χαρά Παππά
    Άννα Μαρία Ηλιάδου
    Άννα Μαρία Ηλιάδου
    Άννα Μαρία Ηλιάδου
    Μαρία Μιχαλοπούλου
    Μαρία Μιχαλοπούλου
    Κέισι Μίζιου
    Κέισι Μίζιου
    Μαρία Μιχαλοπούλου και Κέισι Μίζιου



    ΣΧΟΛΙΑ