Μετά την αποκάλυψη των πέντε μοντέλων που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του GNTM 2, έρχεται ένα νέο juicy spoiler!
Όπως σας μεταφέραμε, οι κοπέλες που πέταξαν το πρωί της Κυριακής για Μιλάνο, είναι η Κάτια, η Χαρά, η Άννα Μαρία, η Μαρία και η Κέισι.
Εκεί μετά από δοκιμασία, φημολογείται ότι η Χαρά και η Μαρία δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να εντυπωσιάσουν τους κριτές αρκετά ώστε να συνεχίσουν στον διαγωνισμό.
Την πληροφορία μετέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.
«Δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η τελική τριπλέτα», διευκρίνισε η ίδια και συνέχισε λέγοντας ότι:
«Όμως όσο τα κορίτσια είναι στο Μιλάνο, ήδη έχει αποχωρήσει μια κοπέλα. Η παραγωγή ζήτησε από τα εδώ άτομα να ετοιμάσουν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από αυτά τα τρία κορίτσια.
Το Σάββατο θα γυρίσουν στην Ελλάδα».
Αν αληθεύει το spoiler, τότε η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι βρίσκονται στην τελική τριάδα του GNTM 2!
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=u1d0YWdbo0M
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.