• LIFE&STYLE

    GNTM Spoiler: Τεράστια ανατροπή στις αποχωρήσεις (video)

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία Ηλιάδου


    Με νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει απόψε το GNTM!

    Τα μοντέλα θα μπουν στην… κουζίνα του MasterChef κριτή, Πάνου Ιωαννίδη για μία δοκιμασία επιβράβευσης.

    Αυτό που θα κληθούν να κάνουν είναι να ποζάρουν με την πιο σέξι τους πόζα στην κουζίνα, γιατί ο… μουσακάς δεν βγαίνει χωρίς δαντέλα, όπως λέει και η art director, Ζενεβιέβ!

    Το αβαντάζ από την προηγούμενη δοκιμασία έχει αυτή τη φορά η Κάτια, η οποία πρόκειται να το χρησιμοποιήσει κατά της Μαρίας προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω!

    Οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν με τις δύο εκρηκτικές κοπέλες να έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού.

    Ποιες κοπέλες, όμως, θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα;

    Σύμφωνα με τα spoiler, τα μοντέλα που δεν θα τα βγάλουν πέρα και θα αποχωρήσούν εξαιτίας της χαμηλής επίδοσής τους, είναι η Ελευθερία Καρναβά και η Εμμανουέλα Μάινα.

    Η αποχώρηση της Ελευθερίας έρχεται ως μεγάλο σοκ, αφού πρόκειται για την διαγωνιζόμενη που πέρασε απευθείας μέσα στο σπίτι, με golden pass, καθώς οι κριτές αποφάσισαν πως είναι το πιο εντυπωσιακό μοντέλο απ’ όλες.

    Βέβαια, στις δοκιμασίες, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η Ελευθερία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει εξίσου με αποτέλεσμα να βλέπει την έξοδο πριν καν μπει στην δεκάδα.

    Ωστόσο, το GNTM είναι το παιχνίδι της ανατροπής, και έτσι φαίνεται πως σε επόμενο επεισόδιο τόσο η Ελευθερία όσο και η Εμμανουέλα πρόκειται να επιστρέψουν στο σπίτι και να διεκδικήσουν εκ νέου μια θέση ανάμεσα στην δεκάδα.

    Δεν σταματούν, όμως, εκεί οι εκπλήξεις, καθώς μαζί τους επιστρέφουν οι Πόπη Γαλετσά και η Κατερίνα Πεφτίτση, οι οποίες δεν είχαν καταφέρει να κάνουν την κάθετη πασαρέλα στην πρώτη εκείνη δοκιμασία εξαιτίας της υψοφοβίας τους.

    Έτσι τους δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους.

    Ποιες κοπέλες θα επικρατήσουν;

    ποπη γαλετσα
    Πόπη Γαλετσά
    Κατερίνα Πεφτίτση
    Κατερίνα Πεφτίτση

    Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ