• LIFE&STYLE

    GNTM: «Πυρ και μανία» η Μέγκι με την Άννα Αμανατίδου – Τι συνέβη; (video)

    • NewsRoom
    μεγκι

    Μέγκι Ντρίο για το περιοδικό DownTown


    Τι κι αν ολοκληρώθηκε το Greece’s Next Top Model; Οι κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι του GNTM καλά κρατούν! Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Μέγκι Ντρίο απάντησε δημοσίως στις δηλώσεις που έκανε η Άννα Αμανατίδου για εκείνη και τον πρώην σύντροφό της.

    «Με τη Μέγκι δεν ήμασταν φίλες. Έτυχε να συνεργαστούμε σε κάποια fashion show. Ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα. Δεν μου ήταν εντελώς αντιπαθής. Δεν με έχει βοηθήσει ποτέ. Η Μέγκι πίστεψε πως εγώ ήξερα πως την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα. Επειδή ο δικός της τα έφτιαξε μετά με μια φίλη μου κοντινή, θεώρησε πως έπρεπε να της το πω. Πρώτον δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν είναι φίλη μου για να κάτσω να της το πω», είχε δηλώσει η Άννα Αμανατίδου.

    Όπως είναι γνωστό η Μέγκι δεν «μασάει» τα λόγια της και έτσι έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα είπε η Άμανατίδου.

    «Η Άννα Αμανατίδου πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με τον εαυτό της και όχι με την προσωπική μου ζωή. Χαζομάρες. Θα μπορούσα να το πω μπροστά στις κάμερες εγώ και δεν το ανέφερα ποτέ. Γενικά η γνώμη μου για αυτήν έχει χειροτερέψει μετά από αυτές τις δηλώσεις. Δεν έχει να κάνει με αυτό. Αφήστε τον πρώην μου εκεί που είναι. Ό,τι έκανε στο παιχνίδι ήταν διπρόσωπο», δήλωσε η Μέγκι, ενώ συμπλήρωσε ότι «Δεν ψήφισε καν την κολλητή της, τη Ζαχαριάδου να ξαναμπεί στο παιχνίδι».

    Δείτε το βίντεο:

    Άννα Αμανατίδου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Οι ατάκες της Μέγκι που άφησαν ιστορία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κόλαση» η Ειρήνη Καζαριάν: 6 + 1 γυμνές φωτογραφίες της νικήτριας του GNTM

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Σάρωσε» σε τηλεθέαση το GNTM



    ΣΧΟΛΙΑ