• LIFE&STYLE

    GNTM: Ο καλεσμένος-έκπληξη και η αποχώρηση που χώρισε και άλλο ζευγάρι (video)

    • NewsRoom
    Ειρήνη και Ναπολέων - GNTM

    Ειρήνη και Ναπολέων


    Έναν ξεχωριστό καλεσμένο, παλιό γνώριμο, φιλοξένησε το GNTM, το βράδυ της Τρίτης.

    Ο λόγος για τον fashion entrepreneur, Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο GNTM στον ΑΝΤ1, το 2008 και το 2009, ως φωτογράφος και art director.

    Πλέον, ο Τάσος Σοφρωνίου ζει μόνιμα στο Παρίσι, ενώ επέστρεψε στον διαγωνισμό μοντέλων φέρνοντας μαζί του γνώσεις, ενέργεια αλλά και ένα μοναδικό challenge.  Με μότο «Όλα είναι μόδα», απέδειξε στα υποψήφια μοντέλα πώς, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με τη σωστή αντίληψη, ακόμα και τα πιο απλά χρηστικά αντικείμενα και ευτελή υλικά μπορούν να αποκτήσουν fashion διάσταση και λάμψη.

    Όλα αυτά σε μία πραγματικά απολαυστική φωτογράφιση, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Γιαμούρης. Νικήτρια του challenge αναδείχθηκε η Αγάπη.

    Την επόμενη ημέρα, τα επίδοξα GNTM βρέθηκαν στο σετ, όπου κλήθηκαν να ποζάρουν μπροστά στον φακό του Γιώργου Κασαπίδη, με θέμα τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα: λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή και λαιμαργία.

    Τα εντυπωσιακά σκηνικά λειτούργησαν υποστηρικτικά στα μοντέλα, που προσπάθησαν να μπουν στο πετσί του ρόλου, με τον μειωμένο χρόνο να αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για όσους πήραν τα μειονεκτήματα.

    Ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας αποχώρησης, η Κυβέλη μοίρασε τα αμαρτήματα στα μοντέλα, ενώ έδωσε τα δύο μειονεκτήματα στην Ειρήνη και τον Ναπολέων.

    Τις καλύτερες λήψεις, σύμφωνα με τους τέσσερις κριτές, είχαν η Όλγα και η Αγάπη, με την πρώτη να υπερισχύει και να κερδίζει τη δοκιμασία.

    Αντίθετα, αδύναμες λήψεις είχαν ο Αγγαίος, η Ειρήνη και ο Ναπολεών.

    Στο τέλος, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε ότι το ταξίδι στον διαγωνισμό ολοκληρώνεται για τον Ναπολέοντα.

    Ιδιαίτερα στενοχωρήθηκε η Ειρήνη, η οποία είναι ζευγάρι με τον Ναπολέοντα. Πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι που δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι.

    Το challenge επιβράβευσης:

    Τι δήλωσε ο Ναπολέων στο Breakfast@Star:

    Διαβάστε επίσης:

    GNTM: Η υποβρύχια φωτογράφιση, η αποχώρηση και το αποχαιρετιστήριο φιλί (video)

    Απίστευτο: Η Αγγλία διέσυρε τη Λετονία με 20-0! (video)

    Νίκος Στραβελάκης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Οι 5 ύπουλες παγίδες



    ΣΧΟΛΙΑ