• LIFE&STYLE

    GNTM: Αποχώρηση με κλάματα και νικήτρια-έκπληξη (video)

    • NewsRoom

    Σπυρούλα, Ίλντα, Κάτια


    Ξεκίνησε στο GNTM ως μία πολλά υποσχόμενη διαγωνιζόμενη και όλοι πίστευαν ότι θα φτάσει μακριά, ωστόσο πριν καν πλησιάσει την 10αδα, αποχώρησε.

    Ο λόγος για την Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία ήταν εκείνη που δεν κατάφερε να εκτελέσει σωστά τη δοκιμασία styling, σε συνδυασμό με την πόζα στη φωτογράφιση, με απότελεσμα να μην λαμβάνει φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά και να αποχωρεί.

    Μάλιστα, παρ’ όλο που η Ίλντα, η οποία είχε το αβαντάζ χθες, έδωσε το θέμα της Αφρικής στην Σπυρούλα προκειμένου να την βοηθήσει, καθώς πίστεψε ότι λόγω του εξωτικού της στυλ θα της ταίριαζε γάντι, εκείνη δεν αξιοποίησε την ευκαιρία, επιβεβαιώνοντας τα σπόιλερ.

    Συγκεκριμένα, τα μοντέλα κλήθηκαν να επιλέξουν ρούχα μέσα σε μόλις 15′ και να ντυθούν μόνες τους, ανάλογα με τον προορισμό του ταξιδιού που έλαβαν για τη δοκιμασία.

    Την ανατροπή έκανε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία κέρδισε τη δοκιμασία, αφού εντυπωσίασε με το styling που έκανε και έβγαλε την καλύτερη λήψη ως μία αυθεντική Νεοϋορκέζα!

    Δείτε τα βίντεο:

    Η Σπυρούλα δεν ταξίδεψε όπως έπρεπε στην Αφρική και το ταξίδι της στο #GNTMgr τελειώνει κάπου εδώ.

    Η Σπυρούλα δεν ταξίδεψε όπως έπρεπε στην Αφρική και το ταξίδι της στο #GNTMgr τελειώνει κάπου εδώ. Star Channel #StarChannelTv

    Posted by Greece’s Next Top Model on Monday, November 11, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ