• LIFE&STYLE

    GNTM: Χαμός με την αποχώρηση της Εύης – «Άντε, π@@@ τώρα! Σπιτάκι σου» (video)

    • NewsRoom


    Το GNTM ολοκληρώνεται την Τετάρτη και οι παίκτριες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν ως τον τελικό και να κερδίσουν τα μεγάλα έπαθλα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε ντισκομπάλες, φορώντας πολυτελείς και ακριβές haute couture τουαλέτες. Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Βill Georgoussis.

    Οι κριτές δυσκολεύτηκαν πολύ να αποφασίσουν ποια κοπέλα έπρεπε να αποχωρήσει, καθώς όλες είχαν έναν άριστο σχεδόν αποτέλεσμα. Στις δυο τελευταίες θέσεις ήταν η Εύη Ιωαννίδου και η Άννα Αμανατίδου. Τελικά, μετά τη σύσκεψή της, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι η πρώτη.

    H Άννα Αμανατίδου, σχολιάζοντας την αποχώρηση, είπε εμφανώς χαρούμενη: «Νιώθω περήφανη πιο πολύ με τον εαυτό μου. Είναι μία νίκη πουν την ήθελα πάρα πολύ για τον εαυτό μου, γιατί μία το ένα σχόλιο, μία το άλλο. Αντε γιατί πολύ την είδαμε, η σιγουριά θα σε φάει, π@@ο τώρα. Δεν άξιζα, δεν άξιζα αλλά είδες ποιος σε έβγαλε; Είδες Ευούλα. Εγώ που μου έλεγε πως δεν αξίζω. Τώρα χαιρέτα μας, σπιτάκι σου να γιορτάζει τα γενέθλιά σου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Την Τετάρτη ο μεγάλος τελικός του GNTM – Αυτές είναι οι τρεις δοκιμασίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Μικαέλα Φωτιάδη «καρφώνει» την παραγωγή του GNTM

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Εύης Ιωαννίδου μετά την αποχώρησή της



    ΣΧΟΛΙΑ