• LIFE&STYLE

    Την Τετάρτη ο μεγάλος τελικός του GNTM – Αυτές είναι οι τρεις δοκιμασίες

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός


    Την ερχόμενη Τετάρτη ολοκληρώνεται το GNTM με τον μεγάλο τελικό. Το αποτέλεσμα του Greece’s Next Top Model θα ανακοινωθεί live μέσα στο στούντιο και τα κορίτσια που θα φτάσουν στον τελικό θα είναι τρία.

    Αυτή τη στιγμή στο σπίτι βρίσκονται πέντε κορίτσια και από αυτά μόνο τα τρία θα προκριθούν. Συγκεκριμένα μέσα στο σπίτι είναι οι Εύη Ιωαννίδου, Μαριάννα Παινέση, Ειρήνη Καζαριάν, Εβελίνα Σκίτσκο και Άννα Αμανατίδου.

    Τη Δευτέρα θα αποχωρήσει ένα από τα πέντε κορίτσια, την Τρίτη θα γίνει η δεύτερη αποχώρηση και την Τετάρτη θα μάθουμε τη μεγάλη νικήτρια.

    Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού

    Συγκεκριμένα τα τρία κορίτσια που θα προκύψουν μετά τις προγραμματισμένες δύο αποχωρήσεις από τα επεισόδια της Δευτέρας και Τρίτης θα κληθούν να κάνουν τρεις φωτογραφίσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας Χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των φιναλίστ.

    Η δεύτερη φωτογράφιση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους. Οι φιναλίστ θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα. Η τρίτη δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού η τελική τριάδα φορέσει τα καλά της για μια prive βραδιά με το αγόρι τους. Στη φωτογράφιση αυτή θα λάβει μέρος ένας άντρας μοντέλο. Επίσης, οι τρεις καλλονές θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μέγαρο Υπατία» μαζί με άντρα μοντέλο.

    Να σημειωθεί ότι φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης (που υπογράφει όλα τα ρούχα των φιναλίστ), η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

    Τη βραδιά του τελικού – που σημειωτέον μόνο το τελευταίο ημίωρό του θα είναι live- θα παρευρίσκονται όλες οι παλιές παίκτριες για να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του Greece’s Next Top Model.

    H μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με μεγάλη ελληνική εταιρία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Είμαστε στις TOP 5 του #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις



    ΣΧΟΛΙΑ