• LIFE&STYLE

    GNTM: Αποχώρηση με κλάματα (video)

    • NewsRoom


    Δύο δοκιμασίες με παρτενέρ πανέμορφους τετράποδους φίλους κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα μοντέλα του GNTM 3, το βράδυ της Τρίτης.

    Πρώτα τα μοντέλα είχαν στη διάθεσή τους 10 λήψεις, κατά τις οποίες έπρεπε να αντιγράψουν την έκφραση σκύλων από φωτογραφίες. Νικήτρια της δοκιμασίας επιβράβευσης ήταν η Λία, η οποία ξεχώρισε και κέρδισε μια μέρα χαλάρωσης σε σπα, όπου απόλαυσε ένα μασάζ. Μαζί της επέλεξε τον Ανδρέα να την συνοδεύσει.

    Στη συνέχεια, το κλίμα σοβάρεψε, καθώς ήρθε η ώρα της δοκιμασίας αποχώρησης. Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, τα μοντέλα του GNTM πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους.

    Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο – κλειδί του στρατηγικού αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη, που σέταρε τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ.

    Μια δοκιμασία ιδιαίτερη από κάθε άποψη που δυσκόλεψε όχι μόνο τους διαγωνιζόμενους, αλλά και τους κριτές στο πλατό.

    Τις υψηλότερες επιδόσεις είχαν η Λία, ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας, με τους κριτές να αποφασίζουν ότι την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ανδρέας.

    Αντίθετα, τις χειρότερες φωτογραφίες, σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί είχαν η Μαρινέλα και ο Παναγιώτης.

    Στο τέλος εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης, ο οποίος μόλις στο προηγούμενο επεισόδιο πανηγύριζε την έξοδο της Ρασέλ από τον διαγωνισμό, ωστόσο, ήρθε η σειρά του να γευτεί την ήττα.

    Δείτε το trailer της Δευτέρας:

    Διαβάστε επίσης:

    Απρόσμενη αποχώρηση στο GNTM – Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία (video)

    Big Brother: Έξαλλος ο θείος της Άννας Μαρίας με τον Μικρούτσικο (video)

    Τζο Νέσμπο, ο σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας στο σπίτι σας

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ