• LIFE&STYLE

    Απρόσμενη αποχώρηση στο GNTM – Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία (video)

    • NewsRoom

    Δημοσθένης και Ρασέλ


    Για πρώτη φορά στο GNTM 3 τα μοντέλα ταξίδεψαν λίγο πιο έξω από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Γκούρα της ορεινής Κορινθίας για μια ξεχωριστή δοκιμασία που έμελλε να αποβεί «μοιραία» για ένα από τα κορίτσια του διαγωνισμού.

    Με τίτλο της καμπάνιας «We Love Greece», οι δέκα διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ-ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στον φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

    Η σύντομη απόδραση ενθουσίασε τα μοντέλα, ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα της δοκιμασίας κάποιοι τα βρήκαν πιο σκούρα από άλλους, όπως ο Ανδρέας, ο οποίος επέλεξε μια πιο θεατράλ προσέγγιση, κάτι που δεν επιζητούσαν οι κριτές.

    Αντίθετα οι δύο καλύτεροι ήταν ο Σήφης και η Μαρινέλα, με τον πρώτο να «κλείνει» τη δουλειά και να αναδεικνύεται νικητής της δοκιμασίας.

    Στις δύο τελευταίες θέσεις με τις χειρότερες αποδόσεις έμειναν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει την αποχώρηση της τελευταίας, κάτι που προκάλεσε στενοχώρια σε κάποιους και ασυγκράτητο ενθουσιασμό σε άλλους…

    Η φωτογράφιση της Ρασέλ:

    Διαβάστε επίσης:

    «Σπίτι με το MEGA» και τον Στέφανο Κορκολή

    Αποχώρηση-σοκ στο GNTM: Έφυγε το μεγάλο φαβορί

    Τάξη στην Ακρόπολη: Επέζησε των πάντων, δεν κινδυνεύει από λίγο χώμα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ