• LIFE&STYLE

    GNTM: Αποχώρησε και κατέρρευσε! (video)

    • NewsRoom

    Κατέρρευσε η Άννα


    Στην τελική ευθεία βρίσκεται το GNTM με αποτέλεσμα το άγχος, η αγωνία και η κούραση να έχουν κατακλύσει τα μοντέλα και να τα επηρεάζουν σημαντικά.

    Για ακόμα μία φορά οι έξι φιναλίστ κλήθηκαν να συνεργαστούν με ένα μοντέλο άνδρα, ο οποίος, ωστόσο, αυτή τη φορά, φορούσε μία μάσκα λύκου προκειμένου να αναπαραστήσουν το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας.

    Από την προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης, η Κάτια είχε την καλύτερη λήψη και το αβαντάζ, το οποίο της έδωσε την ευκαιρία να επιλέξει το συναίσθημα που θα έβγαζε η κάθε κοπέλα στην φωτογράφιση.

    Η δοκιμασία δυσκόλεψε τις κοπέλες με την coach Έλενα Χριστοπούλου να παρεμβαίνει δίνοντας σωτήριες οδηγίες για τη σωστή πόζα.

    Μία από τις κοπέλες που «λύγισε» κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ήταν η Κέισι, η οποία αγχώθηκε και ξέσπασε σε κλάματα, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι παραιτείται από την δοκιμασία.

    Για ακόμα μία φορά, η Έλενα Χριστοπούλου αποδείχτηκε μεγάλη βοήθεια για την διαγωνιζόμενη, αφού κατάφερε να την πείσει να ξεπεράσει τις φοβίες της και την αρνητικότητά της και να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας την δοκιμασία, κάτι που τελικά κατάφερε.

    Όταν ήρθε η στιγμή της αποχώρησης, οι κριτές ανακοίνωσαν στα κορίτσια ότι οι 5 φιναλίστ πρόκειται να ταξιδέψουν στο Μιλάνο για τον κρίσιμο ημιτελικό.

    Την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Άννα Μαρία, ενώ στο τέλος οι δύο κοπέλες με τις χειρότερες λήψεις, σύμφωνα με την κρίση των κριτών, ήταν η Χαρά και η Άννα.

    Όταν δε η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι από το GNTM αποχωρεί η Άννα, το νεαρό μοντέλο έμεινε ακίνητο για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια κατέρρευσε ξεσπώντας σε κλάματα.

    «Νομίζω φεύγω στο χειρότερο σημείο! Ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω, ήθελα πάρα πολύ να φτάσω στον τελικό, να πάω στο Μιλάνο… και είναι πολύ στενάχωρο!», δήλωσε η Άννα.

    Η κοπέλα ήταν τόσο απαρηγόρητη που οι κριτές την αγκάλιασαν και προσπάθησαν να της εξηγήσουν πως το GNTM είναι απλά ένα παιχνίδι και ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της στο μόντελινγκ.

    Τα λόγια τους φαίνεται πως έκαναν χειρότερα τα πράγματα, αφού η Άννα συνέχισε να κλαίει με λυγμούς.

    Μετά την αποχώρηση της Άννας, διαμορφώθηκε η τελική πεντάδα που δεν είναι άλλη από τις: Κέισι, Άννα Μαρία, Κάτια, Μαρία και Χαρά, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό.



    ΣΧΟΛΙΑ