array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 56.51 εκατ.

Νέος καυγάς αγροτοσυνδικαλιστών on air: «Έχουμε ξεφτιλιστεί» – «Από βλακεία σε βλακεία τα πας» (βίντεο)

Life & Style

Το My Style Rocks «έκλεψε» την Έλενα Χριστοπούλου από το GNTM! (video)

Έλενα Χριστοπούλου
Comments

Από το GNTM στο… My Style Rocks φαίνεται πως θα δούμε την coach των μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», η Έλενα Χριστοπούλου πρόκειται να συμπληρώσει την τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks 3.

Ο ΣΚΑΪ και η τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya προχώρησαν σε «ολικό λίφτινγκ» του ριάλιτι μόδας, ωστόσο θέλησαν να διατηρήσουν την αναλογία της κριτικής επιτροπής με δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Μετά την είσοδο του Λάκη Γαβαλά, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσε «τελεσίγραφο» στον σταθμό, καθώς δεν ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εκκεντρικό σχεδιαστή μόδας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οριστικά από το My Style Rocks.

Ο δεύτερος κριτής λέγεται ότι θα είναι ο γνωστός φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, ωστόσο, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», έπειτα από ραντεβού που έγινε μεταξύ του γνωστού φωτογράφου και της Acun Medya, τους φάνηκε λίγος «χαλαρός».

Οι ίδιοι ψάχνουν για έναν άνδρα με το χάρισμα και το αιχμηρό σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

Όσο για την γυναίκα της παρέας, στράφηκαν στην αναζήτηση μιας δυναμικής γυναίκας, η οποία φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο της Έλενας Χριστοπούλου.

«Η “κλοπή” της ωραίας Έλενας, από το Star στον ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ έξυπνο από τον ΣΚΑΪ γιατί είναι σιδηρά κυρία η κυρία Χριστοπούλου, ξέρει από μόδα, ξέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο και είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. Είναι μια κίνηση ματ αυτή», δήλωσε δημοσιογράφος στο «Ευτυχείτε» και συμπλήρωσε ότι:

«Μαζί της στην κριτική επιτροπή θα είναι σίγουρα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Σπύρος Πώρος έκανε ραντεβού με την Acun Medya και τους φάνηκε λίγο… χαλαρός.

Ψάχνουν έναν… Χάρη Χριστόπουλο. Ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου είναι τα δύο σίγουρα ονόματα. Θέλουν δύο άντρες και μία γυναίκα.

Τον Σπύρο Πώρο δεν τον έχουν απορρίψει, είναι ακόμα σε συζητήσεις. Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ‘ή εγώ ή ο Λάκης Γαβαλάς΄».

Η Έλενα Χριστοπούλου ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο μιλώντας στο «Πρωινό» αρκέστηκε στο σχόλιο: «Στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει μόνο το GNTM».

Όσο για την θέση της παρουσίασης, εκείνη ανήκει στην Κατερίνα Στικούδη, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u58It4KbadI

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέλιος Ρόκκος: «Άνδρας είναι αυτός που τον δοκίμασε και δεν του άρεσε» (video)
Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε για το Αθηνών Αρένα και τη συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα (video)
Λέων Γιοχάη: Με το ΑΙ δεν θα υπάρχει καρκίνος σε 10 χρόνια (video)
Peter Marino: Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που ανέλαβε το Αθηνών Αρένα των Κούστα και διαμορφώνει το παγκόσμιο luxury design
Ο Μασκ προαναγγέλλει νομικές κινήσεις για την επιμέλεια του ενός έτους γιου του
Φίνος Φιλμ: Τιμά την Τζένη Καρέζη για τα 94 χρόνια από τη γέννησή της – Έγινε μούσα των Ελλήνων
Νέα διοικητική κίνηση στον Όμιλο Antenna – Ποιος είναι ο νέος GM ANT1 Satellite Operations & Content Monetization
Βρέθηκε θέση για την Ιρένα Αργύρη (που πήρε συνέντευξη από τον Σαμαρά)
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το δείπνο με τον Peter Marino, η έξοδος στη Βίσση και το project «Αθηνών Αρένα» [φωτό]
Το νέο power move του Κυριακού, ποιος ζητά γενικό διευθυντή ειδήσεων, ο Λιάγκας, ο Αρης και ο Παπαδάκης, η ρήξη του Αλαφούζου και τι είναι το κανάλι «EROTAS»