array(0) {
}
        
    
Menu
-0.75%
Τζίρος: 186.45 εκατ.

Οι αναλυτές «ποντάρουν» σε Aegean Airlines, Jumbo και ΤΙΤΑΝ

Life & Style

Το My Style Rocks «έκλεψε» την Έλενα Χριστοπούλου από το GNTM! (video)

Έλενα Χριστοπούλου
Comments

Από το GNTM στο… My Style Rocks φαίνεται πως θα δούμε την coach των μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», η Έλενα Χριστοπούλου πρόκειται να συμπληρώσει την τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks 3.

Ο ΣΚΑΪ και η τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya προχώρησαν σε «ολικό λίφτινγκ» του ριάλιτι μόδας, ωστόσο θέλησαν να διατηρήσουν την αναλογία της κριτικής επιτροπής με δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Μετά την είσοδο του Λάκη Γαβαλά, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσε «τελεσίγραφο» στον σταθμό, καθώς δεν ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εκκεντρικό σχεδιαστή μόδας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οριστικά από το My Style Rocks.

Ο δεύτερος κριτής λέγεται ότι θα είναι ο γνωστός φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, ωστόσο, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», έπειτα από ραντεβού που έγινε μεταξύ του γνωστού φωτογράφου και της Acun Medya, τους φάνηκε λίγος «χαλαρός».

Οι ίδιοι ψάχνουν για έναν άνδρα με το χάρισμα και το αιχμηρό σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

Όσο για την γυναίκα της παρέας, στράφηκαν στην αναζήτηση μιας δυναμικής γυναίκας, η οποία φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο της Έλενας Χριστοπούλου.

«Η “κλοπή” της ωραίας Έλενας, από το Star στον ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ έξυπνο από τον ΣΚΑΪ γιατί είναι σιδηρά κυρία η κυρία Χριστοπούλου, ξέρει από μόδα, ξέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο και είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. Είναι μια κίνηση ματ αυτή», δήλωσε δημοσιογράφος στο «Ευτυχείτε» και συμπλήρωσε ότι:

«Μαζί της στην κριτική επιτροπή θα είναι σίγουρα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Σπύρος Πώρος έκανε ραντεβού με την Acun Medya και τους φάνηκε λίγο… χαλαρός.

Ψάχνουν έναν… Χάρη Χριστόπουλο. Ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου είναι τα δύο σίγουρα ονόματα. Θέλουν δύο άντρες και μία γυναίκα.

Τον Σπύρο Πώρο δεν τον έχουν απορρίψει, είναι ακόμα σε συζητήσεις. Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ‘ή εγώ ή ο Λάκης Γαβαλάς΄».

Η Έλενα Χριστοπούλου ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο μιλώντας στο «Πρωινό» αρκέστηκε στο σχόλιο: «Στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει μόνο το GNTM».

Όσο για την θέση της παρουσίασης, εκείνη ανήκει στην Κατερίνα Στικούδη, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u58It4KbadI

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Delanie Flynn και Cassidy Kofoed: Οι ξανθοί άγγελοι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ που την ακολουθούν παντού
Ανατροπή με τις άδειες στα κανάλια, το Survivor… Διχασμού του Σκάι, ο πόλεμος Λιάγκα – Λάκη, η μεγάλη συμμαχία Mega, ANT1, Alpha και Star και το δείπνο του Κυριακού
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ από την Έλενα Χριστοπούλου
Bentley: Η Mulsanne του Βασιλιά Καρόλου βγαίνει στο σφυρί στην Αγγλία
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το ντουέτο με τον Νίνο και η αφιέρωση στον Παύλο Γιαννακόπουλο
Η Under Armour αλλάζει τους κανόνες με τη νέα σειρά UA HALO
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Από το καλύτερο wine bar της Νέας Υόρκης στο Madison Square Garden
Mercedes: Το νέο Ocean Club κατακτά τα κύματα με το Beyond Horizons και έμπνευση Maybach
Αλεξάνδρα Νίκα: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη βάφτιση του Βασίλη
Technogym Connected Dumbbells: Έξυπνη προπόνηση δύναμης με ακρίβεια και τεχνητή νοημοσύνη