• LIFE&STYLE

    Το My Style Rocks «έκλεψε» την Έλενα Χριστοπούλου από το GNTM! (video)

    • NewsRoom

    Έλενα Χριστοπούλου


    Από το GNTM στο… My Style Rocks φαίνεται πως θα δούμε την coach των μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.

    Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», η Έλενα Χριστοπούλου πρόκειται να συμπληρώσει την τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks 3.

    Ο ΣΚΑΪ και η τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya προχώρησαν σε «ολικό λίφτινγκ» του ριάλιτι μόδας, ωστόσο θέλησαν να διατηρήσουν την αναλογία της κριτικής επιτροπής με δύο άνδρες και μία γυναίκα.

    Μετά την είσοδο του Λάκη Γαβαλά, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσε «τελεσίγραφο» στον σταθμό, καθώς δεν ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εκκεντρικό σχεδιαστή μόδας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οριστικά από το My Style Rocks.

    Ο δεύτερος κριτής λέγεται ότι θα είναι ο γνωστός φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, ωστόσο, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», έπειτα από ραντεβού που έγινε μεταξύ του γνωστού φωτογράφου και της Acun Medya, τους φάνηκε λίγος «χαλαρός».

    Οι ίδιοι ψάχνουν για έναν άνδρα με το χάρισμα και το αιχμηρό σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

    Όσο για την γυναίκα της παρέας, στράφηκαν στην αναζήτηση μιας δυναμικής γυναίκας, η οποία φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο της Έλενας Χριστοπούλου.

    «Η “κλοπή” της ωραίας Έλενας, από το Star στον ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ έξυπνο από τον ΣΚΑΪ γιατί είναι σιδηρά κυρία η κυρία Χριστοπούλου, ξέρει από μόδα, ξέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο και είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. Είναι μια κίνηση ματ αυτή», δήλωσε δημοσιογράφος στο «Ευτυχείτε» και συμπλήρωσε ότι:

    «Μαζί της στην κριτική επιτροπή θα είναι σίγουρα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Σπύρος Πώρος έκανε ραντεβού με την Acun Medya και τους φάνηκε λίγο… χαλαρός.

    Ψάχνουν έναν… Χάρη Χριστόπουλο. Ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου είναι τα δύο σίγουρα ονόματα. Θέλουν δύο άντρες και μία γυναίκα.

    Τον Σπύρο Πώρο δεν τον έχουν απορρίψει, είναι ακόμα σε συζητήσεις. Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ‘ή εγώ ή ο Λάκης Γαβαλάς΄».

    Η Έλενα Χριστοπούλου ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο μιλώντας στο «Πρωινό» αρκέστηκε στο σχόλιο: «Στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει μόνο το GNTM».

    Όσο για την θέση της παρουσίασης, εκείνη ανήκει στην Κατερίνα Στικούδη, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ