Menu
0.18%
Τζίρος: 209.26 εκατ.

Motor Οil: Οι πραγματικοί λόγοι για το μεγάλο ράλι της μετοχής – Πού θα φτάσει και πότε

Life & Style

GNTM: Άνδρας ο αντικαταστάστης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (video)

Comments

Αλλαγές στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM γίνονται, μετά την επίσημη αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Με το μοντέλο να κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα στον ALPHA ως αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, η παραγωγή του GNTM αναζητά τον άνδρα διάδοχό της.

Αν και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται, σύμφωνα με το Happy Day, επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Γιώργος Καράβας, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του εξωτερικού με σπουδαίες συνεργασίες με ξένους οίκους, όπως Hermes. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον νέο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 3 άνδρες, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και ένα new entry, πιθανώς τον Γιώργο Καράβα και μια μόνο γυναίκα, την Βίκυ Καγιά, η οποία παραμένει σταθερά στη θέση της.

Γιώργος Καράβας

Ακόμη, έγινε γνωστό το όνομα ενός από τα πρόσωπα που διεκδικεί μια θέση στο ριάλιτι ως παίκτης.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταταράκη, μοντέλο και πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου, που επιθυμεί μια θέση στον διαγωνισμό.

Ελευθερία Ελευθερίου και Δημήτρης Ταταράκης

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=X6Yh3uI-leg

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amanzoe x Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Οι κύκλοι της ζωής μέσα από το βλέμμα τεσσάρων κορυφαίων Ελληνίδων καλλιτεχνών
Cap St. George’s Hotel & Resort: Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι αφήνουν το Μονακό για την Πάφο
Άνδρος: Το νησί που ανατρέπει όλα όσα ξέρετε για τις Κυκλάδες
Η Σίλια έφερε τα χιόνια στο Παρίσι των 38 βαθμών Κελσίου – Τζένιφερ Λόπεζ και Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μαγνήτισαν τα βλέμματα
Η Αθηνά Οικονομάκου με την Τζένιφερ Λόπεζ στο σόου της Celia Kritharioti
Η Τζένιφερ Λόπεζ στο fashion show της Celia Kritharioti (video)
Celia Kritharioti Couture: Backstage εικόνες από το fashion show στο Παρίσι
Netflix, Disney και YouTube ετοιμάζουν «πόλεμο» δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα Μουντιάλ
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Η μικρή Μιράντα έκλεισε ένα μήνα ζωής (pics)
Ο Γιώργος Λιάγκας ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα 2 χρόνια