• LIFE&STYLE

    Έκπληξη: Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Όλες οι αλλαγές

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ελένη Μενεγάκη


    Σαν «βόμβα» έσκασε μόλις πριν από δύο ημέρες η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την οριστική της αποχώρηση από τον ALPHA και γενικότερα την τηλεόραση.

    Η είδηση ήταν γνωστή για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ ήδη ο σταθμός βρισκόταν σε αναζήτηση για τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το «δυνατό χαρτί» του.

    Αν και αρχικά σενάρια ήθελαν την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη να αναλαμβάνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», ο ρόλος πηγαίνει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Συνεπώς, η Ηλιάνα εγκαταλείπει το GNTM και μετά από αρκετές συζητήσεις και με άλλα κανάλια, επέλεξε να «μετακομίσει» -μαζί με τα πολυπόθητα χορηγικά πακέτα της που την κάνουν πολύτιμη- στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA, παρουσιάζοντας ένα γυναικείο magazino.

    Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η Βάσω Λασκαράκη διαγράφεται εντελώς, αντίθετα, η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνίστησε στη συγκλονιστική σειρά «Έρωτας Μετά», αναλαμβάνει δική της ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10-12, αμέσως μετά το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

    Έτσι απορρίπτεται και το σενάριο που ήθελε την Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

    Το γυναικείο καρέ συμπληρώνει η Αντελίνα Βαρθακούρη με την εκπομπή «Χτύπα το Κουδούνι», που δεν πρόλαβε λόγω της πανδημίας να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, ωστόσο έρχεται κανονικά με τη νέα σεζόν.

    Όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν ο ALPHA επιλέγει μια νέα στρατηγική και επικεντρώνεται σε εκπομπές για την γυναίκα τηλεθεάτρια.



    ΣΧΟΛΙΑ