• LIFE&STYLE

    Γνωστός σχεδιαστής “αδειάζει” τους κριτές του GNTM: Δεν έχει κάνει καμία καριέρα η Βίκυ Καγιά! (video)

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός


    Ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη Oοh la la και μίλησε για όλα!

    Άλλωστε, η Σάσα Σταμάτη είναι γνωστή για τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που παίρνει από ανθρώπους της σόουμπιζ, καθώς και για τα ερωτήματα που θέτει σχετικά με την lifestyle επικαιρότητα.

    Έτσι, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον Νίκο Αποστολόπουλο, έναν άνθρωπο της μόδας και του χώρου της, για το Greece’s Next Top Model. Ο σχεδιαστής μίλησε για τους κριτές και, συγκεκριμένα, για τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη.

    Ήταν ιδιαίτερα αυστηρός και καυστικός, λέγοντας πως η Βίκυ Καγιά δεν έχει  κάνει διεθνή καριέρα, πως την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ήξερε μόνο ως “γκόμενα” του Κωνσταντίνου Αργυρού και πως η φωνή του Άγγελου Μπράτη τον εκνευρίζει.

    Είπε χαρακτηριστικά:

    «Δεν έχει κάνει καμία καριέρα η Βίκυ Καγιά! Πού έχει κάνει καριέρα; Μια φορά την πήρα εγώ το 1996 στο Ντίσελντορφ, μια φορά εδώ στην Ελλάδα… Διάβασα ότι λέει έπλεκε μαζί με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι. Εγώ νομίζω ότι το μόνο που είδα από αυτό το πράγμα ήταν το πουλόβερ που έπλεξε η Καγιά βλέποντας εκπομπές της Ναόμι. Δεν έχει κάνει ποτέ διεθνή καριέρα. Είναι μια κυριούλα. Βάλανε μια κυράτσα να λέει πώς θα κάνουν τα μοντέλα! Τι ιδέα έχει αυτή από μοντέλα; Πού ήταν τοπ μόντελ;

    Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω. Το μόνο που άκουσα μια φορά ήταν ότι ήταν γκόμενα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Από εκεί την ξέρω την κοπέλα. Μπορεί να έχει κάνει μεγάλη καριέρα και να την ξέρει μόνη της.

    Μόνο που ακούω τη φωνή του Άγγελου Μπράτη με πιάνει τρέλα εμένα! Έχει μια φωνούλα ψιλή, η οποία νομίζω ότι είναι μια ψιλή βροχή έξω φθινοπωρινή που χτυπάει έναν τσίγκο και μου έχει σπάσει τα νεύρα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπυροπούλου-Χατζίδου: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται στο My Style Rocks μετά την κόντρα στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μακρή: Συντετριμμένη στην κηδεία η Βικτώρια Καρύδα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ



    ΣΧΟΛΙΑ