• LIFE&STYLE

    Σπυροπούλου-Χατζίδου: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται στο My Style Rocks μετά την κόντρα στο Survivor (video)

    σπυροπουλου-χατζιδου

    Ελένη Χατζίδου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Το κομμάτι της διασκέδασης στο Gala της Παρασκευής ανέλαβε η Ελένη Χατζίδου, την οποία υποδέχθηκε με αγκαλιές και φιλιά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι δύο τηλεοπτικές περσόνες υπήρξαν συμπαίκτριες στο Survivor 2, όπου είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερα σκληρή κόντρα. Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως τα έχουν αφήσει στο παρελθόν, καθώς στο χθεσινό Gala τα κοπλιμέντα έδιναν και έπαιρναν.

    Η τραγουδίστρια αποκάλεσε την παρουσιάστρια «συμπαίκτρια» και «συναγωνίστρια», με την Κωνσταντίνα να ανταποδίδει λέγοντας πως εκείνη είναι «κορμάρα», ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την περίοδο που συγκατοικούσαν στην καλύβα των Διάσημων στον Άγιο Δομίνικο.

    Μάλιστα, η Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή της Χατζίδου δίνοντάς της ευχές για απογόνους με την τραγουδίστρια να ανταποδίδει. Από την μεριά της η ξανθιά παρουσιάστρια δήλωσε χιουμοριστικά πως παντρεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής τον κριτή του My Style Rocks, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

    Στο πλατό βρισκόταν και ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν και η τραγουδίστρια προσπάθησε αμήχανα να αλλάξει θέμα, τελικά το παραδέχτηκε λέγοντας πως εκείνος την στηρίζει.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο σχεδιαστής που αποχώρησε από το Project Runway Greece (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια κοπέλα αποχώρησε από το My Style Rocks; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 3 Νοεμβρίου)



    ΣΧΟΛΙΑ