• LIFE&STYLE

    Glitter Pits! Η τελευταία «τάση» του Internet για να γιορτάσετε το Σώμα σας … με λάμψη.


    Καινούργια μέρα, καινούργια «τάση» που συνδυάζει την αγάπη του Internet για την λάμψη με τις τρίχες του σώματος. Γνωρίζουμε τη λατρεία του Internet για τις βαμμένες τρίχες στη μασχάλη. Γνωρίζουμε για τα γένια με glitter. Και γνωρίζουμε για τις ρίζες με glitter, επίσης.Έτσι, απλά, η τελευταία μίξη όλων αυτών των πρόσφατων μανιών του Internet είναι τα Glitter Pits. Ακριβώς, κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα να γεμίσετε το λαμπερό διαδύκτιο με τις αστραφτερές μασχάλες σας.

    Εντάξει, ίσως οι αστραφτερές μασχάλες δεν είναι μια “τάση” στο επίπεδο των αθλητικών παπουτσιών «Stan Smith» ή των «boyfriend jeans». Οι εικόνες του Internet που έχουν τραβήξει προσφάτως την προσοχή, δεν είναι καινούργιες. Στην πραγματικότητα, αυτή η αναβίωση έρχεται σε μια εποχή που οι άνθρωποι αγαπούν τη λάμψη: Τις Γιορτές!

    Αλλά πέρα ​​από τις πούλιες των γιορτών, το συναίσθημα που κρύβεται πίσω από τα Glitter Pits, έχει πραγματικά κάποια λογική.

    Τον περασμένο Δεκέμβριο, μία επικεφαλής του κινήματος «Free Your Pits», η Roxie Hunt, δήλωσε στο Mic ότι οι βαμμένες τρίχες της μασχάλης ήταν πραγματικά «ένας τρόπος να ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν συνειδητές επιλογές σε σχέση με το σώμα τους, να πειραματιστούν με την προσωπική τους αίσθηση του στυλ και επιτέλους να ξεκινήσει μια συζήτηση για την αποδοχή της φυσικής τρίχας που μεγαλώνει στο σώμα των γυναικών».

    Βάφοντας τις τρίχες της μασχάλης, και βάζοντας glitter στις τρίχες της μασχάλης, είναι ένα τρόπος να ορίσουμε το σώμα μας και να αποδεχθούμε τη φυσική τρίχα – παντού – στο σώμα.

    Είναι ένας τρόπος να δούμε θετικά το σώμα μας – ένας αρκετά παράξενος τρόπος, σίγουρα – αλλά είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς. Κατηγορήστε την Miley Cyrus όσο θέλετε, αλλά αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να επιδείξουν την γεμάτη από τρίχες μασχάλη τους, γιατί η κοινωνία κατέκρινε πολύ γρήγορα αυτή τη νέα τολμηρή μανία και αυτό είναι αρκετά cool.

    Ίσως είναι λίγο περίεργο να βλέπουμε αυτή την «τάση» στο Instagram να επικρατεί σαν τρελή, αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το σώμα σας και το glitter.

    Γιατί όχι λοιπόν; Γιατί να μην ταιριάζουν οι μασχάλες σας με τις πούλιες που κρέμονται από τα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας; Γιατί, αφού βγάλετε το ογκώδες, άσχημο πουλόβερ γιορτών, να μην έχετε κάτι ακόμα πιο εορταστικό από κάτω; Εφ’ όσον είστε έτοιμοι και ικανοί να ανταπεξέλθετε απέναντι στον τρόμο για το καθάρισμα του glitter, μη διστάσετε να λάμψετε.



    ΣΧΟΛΙΑ