ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτογραφία από το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη, Krabo Beach στο Καβούρι
Στην Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται ο διάσημος Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, πραγματοποιώντας γυρίσματα για την μαγειρική τηλεοπτική του εκπομπή. Μετά το πέρασμα του από τα Χανιά της Κρήτης και τη Μύκονο, ο γνωστός σεφ βρέθηκε στην Αθήνα και απόλαυσε το γεύμα του στο εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη, Krabo Beach στο Καβούρι, συνοδευόμενος από φίλους και συνεργάτες του.
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ φωτογραφήθηκε με τον σεφ του εστιατορίου, Παναγιώτη Γιακαλή, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα της επιχειρήσεις. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Έλληνας σεφ, βρέθηκε στο κατάστημα με χαλαρή διάθεση, φορώντας βερμούδα και t-shirt. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαμένει στο Καβούρι.
«Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σερβίρουμε έναν από τους πιο σημαντικούς σεφ τα τελευταία 20 χρόνια στο @krabobeach», έγραψε ο Παναγιώτης Γιακαλής στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στην Μύκονο ο Γκόρντον Ράμσεϊ: Γυρίσματα σε διάσημο beach bar (video)
Γκόρντον Ράμσεϊ: Ποιο κρητικό πιάτο τον ενθουσίασε κατά την επίσκεψή του στα Χανιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η MSC Cruises συνεργάζεται με αεροπορικές εταιρείες και αρμόδιες αρχές για το συντονισμό του επαναπατρισμού των επιβατών
- Φαίη Σκορδά: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται ξανά (video)
- Στενά του Ορμούζ: Βρετανικό το εμπορικό πλοίο που χτυπήθηκε από βλήμα πυραύλου
- Ανάλυση ΕΚΤ: Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν έχει μειώσει θέσεις εργασίας στην ευρωζώνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.