• LIFE&STYLE

    Γιώργος Παπαδάκης: «Λύγισε» on air για τον Βασίλη Λυριτζή (video)

    • NewsRoom
    λυριτζης

    Ο Γιώργος Παπαδάκης για την απώλεια του Βασίλη Λυριτζή


    Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο δημοσιογραφικός κόσμος με την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Τρίτης, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

    Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στην αρχή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» αφιέρωσε μερικά λεπτά στον αδικοχαμένο συνάδελφό του.

    «Θα μας επιτρέψετε παρ’ ότι κάθε πρωί προσπαθούμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση να ξεκινήσουμε με μια μεγάλη απώλεια. Ο Βασίλης Λυριτζής, ο καλός συνάδελφος και φίλος, άφησε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του χτυπημένος από τον καρκίνο. Α ρε, Βασίλη…

    Χρόνια με τον Βασίλη μαζί με τον Δημήτρη, συνοδοιπόροι στην πρωινή ενημέρωση. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα εξαιρετικό παιδί, αφήνει πίσω οικογένεια. Να συλλυπηθούμε την οικογένειά του. Καλό ταξίδι αδερφέ και καλή δύναμη, Δημήτρη ξέρω πάρα πολύ καλά.

    Εδώ είμαστε συγκλονισμένοι εμείς, πόσο μάλλον εσύ που είσαστε συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια. Δούλεψε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ μαζί μας στην πρωινή ενημέρωση. Πάντα αξιοπρεπής, πάντα φίλος. Καλό ταξίδι αδερφέ, καλό ταξίδι! Δεν θέλω να πω περισσότερα, στην τηλεόραση ο ρόλος είναι άχαρος όταν ανακοινώνεις τέτοιες ειδήσεις», είπε στον αέρα της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασίλης Λυριτζής – Η παράκληση της οικογένειάς του για την κηδεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αντίο του δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου στον Βασίλη Λυριτζή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής



    ΣΧΟΛΙΑ