• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιανός για κορονοϊό: Είναι προσωπικό δεδομένο, δεν απαντάω

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιανός

    Γιώργος Λιανός


    Έξαλλος έγινε το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός εξαιτίας δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τα οποία αναφέρουν ότι νοσεί από κορονοϊό.

    Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, ο παρουσιαστής αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα εν λόγω δημοσιεύματα, λέγοντας ότι πρόκειται για «προσωπικά δεδομένα».

    Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δήλωσε: «Χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία.

    Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση.

    Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορονοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου.

    Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω».

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

    Σημειώνεται ότι θετικός στον κορονοϊό είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γιώργο Λιανό. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην ίδια εκπομπή.

    Διαβάστε επίσης:

    Πατέρας για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός

    Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: Είμαι εμβολιασμένος, δεν το περνάς εύκολα

    Χάιντι Κλουμ: Αποκαλυπτική φωτογράφιση στη Μύκονο



    ΣΧΟΛΙΑ