• LIFE&STYLE

    Πατέρας για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός

    Κωνσταντίνα Καραλέξη και Γιώργος Λιανός


    Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφεραν στον κόσμο ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

    Ο δημοφιλής παρουσιαστής του Survivor και η σύντροφός του εδώ και μερικές ημέρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

    Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Λιανός μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου, με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

    Μάλιστα, ο πανευτυχής μπαμπάς αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους πριγκίπισσα, το οποίο αποφάσισαν να είναι «Βαλέρια».

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα μήνα, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, Ατζούν Ιλιτζαλί είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο Survivor, ότι ο Γιώργος Λιανός θα λείψει για ένα μήνα και θα τον αντικαταστήσει σε μερικά επεισόδια εκείνος.

    Έτσι, ο Λιανός άφησε για λίγο το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να είναι κοντά στη σύντροφό του για τη γέννηση της κόρης τους, αλλά και για να δει τα μεγαλύτερα παιδιά του από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

    «Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες.

    Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους ακροατές του Sfera.

    Διαβάστε επίσης:

    Your Face Sounds Familiar: Αυτός είναι ο νικητής της πρεμιέρας (video)

    Survivor: Ποια είναι η Ελένη Χαμπέρη που εισέβαλε στο παιχνίδι (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ