ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το καλοκαίρι προχωρά ολοταχώς προς τα μέσα του και δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που σπεύδουν να φύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης στο αγαπημένο τους νησί, που δεν είναι άλλο από το νησί των Ανέμων, την Μύκονο
Μεταξύ των διασήμων που βρίσκονται εκεί αυτές τις ημέρες είναι και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Γιώργος Λιάγκας.
Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως έγινε γνωστό, ξεκίνησε την περιήγησή του στις Κυκλάδες από την Τήνο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Μύκονο, για να συνεχίσει τις διακοπές του.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να χαλαρώνει στις ξάπλωστρες του Kensho Boutique Hotel στην Ψαρρού. Ο ίδιος κρατούσε συνεχώς το κινητό του στο χέρι και το αποχωρίστηκε μόνο για να καπνίσει το πούρο του.
Οι διακοπές του Γιώργου Λιάγκα στο Αιγαίο ξεκίνησαν με το που τελείωσε η πολυσυζητημένη εκπομπή του, η οποία, όπως φημολογείται δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, αν και ο ίδιος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου.
Δείτε τον Γιώργο Λιάγκα να χαλαρώνει στην Ψαρρού, στο βίντεο του Mykonos Live TV:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
