• LIFE&STYLE

    Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media;

    • Νίκη Καξερή
    Μέγκαν Μαρκλ-πριγκιπας χάρι

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας από τα social media, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς που διατηρούσε στο Twitter, το Facebook και το Instagram.

    Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι απαριθμούσε εκατομμύρια followers, ειδικά στο Instagram, ωστόσο είχε σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες, καθώς η σχέση της με τον πρίγκιπα γινόταν όλο και πιο σοβαρή.

    Τον Μάιο, η πρώην ηθοποιός θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, ενώ ο τρόπος ζωής της έχει ήδη αλλάξει. Όπως συμβαίνει με κάθε βασιλικό μέλος, εκπρόσωποι του Παλατιού διαχειρίζονται τους λογαριασμούς στα social media, κάτι που είναι πιο απρόσωπο, ωστόσο ασφαλέστερο για τους ίδιους. Εξαίρεση αποτελεί ο Δούκας του Γιορκ, ο οποίος κάποιες φορές γράφει τα δικά του Tweets υπογράφοντάς τα ως «AY». Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με την Μέγκαν Μαρκλ.

    Σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον, η Μέγκαν «είναι ευγνώμων σε όλους όσους ακολουθούσαν τα προφίλ της στα social media όλα αυτά τα χρόνια. Εφόσον, όμως, δεν τα έχει χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό, τα έκλεισε».

    Τον Δεκέμβριο του 2017, η Μαρκλ είχε 1.9 εκατομμύρια followers στο Instagram, περισσότερους από 350.000 στο Twitter, ενώ στο Facebook τα likes είχαν φτάσει τα 800.000.

    Μέγκαν-Μαρκλ-Χάρι
    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Μέγκαν Μαρκλ – Νέα εμφάνιση με τον πρίγκιπα Χάρι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Η επίσημη φωτογράφιση του ζεύγους για τον αρραβώνα τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγκαν Μαρκλ: Το χριστουγεννιάτικο δείπνο με την Ελισάβετ και το φόρεμα των 300 λιρών (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ