• LIFE&STYLE

    Γιατί η Χριστίνα Μπόμπα εξόργισε τους θαυμαστές της

    μπομπα-χριστινα

    Χριστίνα Μπόμπα


    Η Χριστίνα Μπόμπα, που έγινε γνωστή μέσ από τη σχέση της -και στη συνέχεια το γάμο της- με τον αγαπημένο παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, διατηρεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς και εντυπωσιακούς λογαριασμούς στο Instagram, κάνοντας χιλιάδες χρήστες να την ακολουθούν πιστά. Η κ. Τανιμανίδη παρουσιάζεται πάντα εύχαρη και γλυκιά. Τι είναι επομένως αυτό που θα μπορούσε να κάνει αυτή η γλυκιά κοπέλα, που να εξοργίσει τους θαυμαστές της;

    Η απάντηση δόθηκε μέσα από τα stories της ίδιας της Χριστίνας Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όλα ξεκίνησαν, όπως φαίνεται, όταν η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε το νέο τραγούδι του ανατρεπτικού τραγουδιστή της ραπ, Tus, που αποτελεί ουσιαστικά μια απάντηση στην επιτυχία του Sin Boy, με τίτλο «Μαμά». Η όμορφη κοπέλα φαίνεται πως ανέβασε ένα story, με το οποίο υποστήριζε το τραγούδι-απάντηση του Tus στο Sin Boy. Tο νέο τραγούδι του TUS έχει τίτλο «Πρώτος στα Trends». Ο γνωστός ράπερ τρολάρει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, τόσο με τους στίχους του όσο και με το βίντεο κλιπ του τον Sin Boy.

    Ωστόσο, το κωμικό βίντεο του Tus φαίνεται πως περιέχει και ορισμένα σεξιστικά σχόλια, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στους θαυμαστές της Χριστίνας Μπόμπα που το αναδημοσίευσε, οι οποίοι θεώρησαν ότι έτσι, η αγαπημένη τους celebrity υποστηρίζει τα σεξιστικά σχόλια που περιείχε το βίντεο.

    Αφού λοιπόν το story της προβλήθηκε από τους χιλιάδες χρήστες που την ακολουθούν, η κυρία Τανιμανίδη φαίνεται πως δέχθηκε οξεία κριτική για το ότι υποστηρίζει ένα περιεχόμενο με σεξιστικά νοήματα τόσο απρoκάλυπτα. Λίγο αργότερα, η ίδια με ένα νέο story, θέλησε να απολογηθεί εξηγώντας πως δεν υποστηρίζει τέτοιες ιδέες και να διευκρινίσει ότι το βίντεο είναι κωμικό, σατιρίζοντας ακριβώς αυτές τις σεξιστικές ιδέες. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι μετά από λίγο, η κοπέλα διέγραψε τα stories που υποστήριζε τα βίντεο του Tus.

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση με την οποία εξηγούσε το σκεπτικό με το οποίο αναδημοσίευσε το βίντεο του ράπερ Tus:
    μπομπα
    Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα



    ΣΧΟΛΙΑ