• LIFE&STYLE

    Γιατί εξαφανίζονται οι followers και τα likes στο Instagram

    • NewsRoom


    Σοκαρισμένοι οι φανατικοί χρήστες του Instagram, ανάμεσά τους και influencers με εκατομμύρια followers είδαν το πρωί της Τετάρτης τον αριθμό των ανθρώπων που τους ακολουθούν να έχουν πέσει κατά πολύ μέσα σε μόλις μια νύχτα.

    Κάποιοι έχασαν χιλιάδες followers και στράφηκαν προς το Twitter προκειμένου να εκφράσουν την έκπληξη και το παράπονό τους. Διάσημα πρόσωπα της showbiz, όπως η Αριάνα Γκράντε έχασαν έως και 3 εκατομμύρια followers!

    Βέβαια, και διάσημοι Έλληνες με εκατομμύρια followers είχαν μεγάλες απώλειες. Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία και στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με το Instagram, πλέον απαριθμεί περίπου 581.000 και έχασε περίπου 6.000.

    Οι γνωστές τραγουδίστριες Πάολα και Ζοζεφίν αναρωτήθηκαν επίσης τι συμβαίνει και είναι λείπουν ξαφνικά 3.000 followers από το total count του προφίλ τους.

    Τι συνέβη;

    Όπως φαίνεται, μετά το Twitter, ήρθε η ώρα και για το Instagram να αφαιρέσει τους χρήστες-ρομπότ ή αλλιώς ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν. Πρόκειται για μία προσπάθεια εξάλειψης των εκατομμυρίων ψεύτικων προφίλ, που υπάρχουν στα social media.

    Μαζί με τον αριθμό των followers, όπως είναι φυσικό, χάνονται αυτόματα και τα ψεύτικα likes και σχόλια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο νέος ανταγωνιστής της Tesla είναι ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο των 15.500 δολαρίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δύο μακιγιάζ που θα κάνουν τον Βαλεντίνο σας να μην έχει μάτια για άλλη!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrity influencers με τους περισσότερους followers για το 2018



    ΣΧΟΛΙΑ