• LIFE&STYLE

    Τα δύο μακιγιάζ που θα κάνουν τον Βαλεντίνο σας να μην έχει μάτια για άλλη!

    • NewsRoom


    Αν υπάρχει μια μέρα του χρόνου που επιτάσσει το κόκκινο κραγιόν, αυτή είναι η 14η Φλεβάρη, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία έχει ταυτιστεί με το χρώμα του πάθους και του έρωτα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχετε κι άλλες επιλογές για το date-night μακιγιάζ σας, που θα εντυπωσιάσουν εξίσου τον παρτενέρ σας. Στο 2019 άλλωστε δεν υπάρχουν πλέον beauty στερεότυπα για τα ραντεβού.

    Αν λοιπόν αναζητάτε κάτι διαφορετικό για την ημέρα που τιμά τους ερωτευμένους, κάτι λιγότερο προβλέψιμο, ίσως και κάτι πιο διακριτικό, απαλό και ρομαντικό από το κόκκινο, οι παρακάτω δυο προτάσεις θα σας εμπνεύσουν σίγουρα. Και το καλύτερο;

    Με αυτά τα 2 red-free μακιγιάζ, το ταίρι σας δεν θα ξεκολλάει το βλέμμα του από πάνω σας.

    ‘I love me’ look

    Το μονοχρωματικό μακιγιάζ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες makeup τάσεις του 2019. Επειδή όμως ο συνδυασμός κόκκινων σκιών και κόκκινων χειλιών μπορεί να δείξει too much, καλύτερα να πειραματιστείτε με την πιο απαλή χρωματική παλέτα του ροζ.

    How to: Ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια ματ σκιά σε ανοιχτή ροζ απόχρωση (σχεδόν λευκή) στο πάνω και κάτω βλέφαρο, ώστε να δημιουργήσετε μια oil-free βάση για το υπόλοιπο eye look σας. Στη συνέχεια, δώστε έμφαση στην κόγχη με ένα πιο σκούρο ροζ χρώμα και στο εξωτερικό V του ματιού με ένα ακόμη πιο σκούρο από την ίδια παλέτα. Προτού καλύψετε τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες σας με μπόλικες στρώσεις μαύρης μάσκαρα, μην ξεχάσετε να κάνετε πολύ καλό blending, ώστε να μην διακρίνεται που τελειώνει η μία σκιά και που ξεκινάει η άλλη. Ολοκληρώστε το υπέροχο V-Day μακιγιάζ με λίγο highlighter στα ζυγωματικά και πάνω από το φρύδι, καθώς και με κρεμώδες υγρό κραγιόν στα χείλη. Ετοιμαστείτε να κερδίσετε τον Βαλεντίνο σας από την αρχή!

    Extra tip: Μετά τη μάσκαρα, βουρτσίστε τις βλεφαρίδες σας με ένα καθαρό βουρτσάκι και από την πάνω και από την κάτω πλευρά, για πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς κόμπους.

    ‘I love you’ look

    Υπάρχει πιο θηλυκό και κολακευτικό eye look για μια γυναίκα από το eyeliner; Σίγουρα όχι και γι’ αυτό είναι η τέλεια επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επιλέξτε το και σας εγγυόμαστε ότι ο παρτενέρ σας δε θα έχει μάτια για άλλη.

    How to: Προετοιμάστε τη βάση του eye look σας απλώνοντας μια ανοιχτή καφέ σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού. Για έξτρα λάμψη μπορείτε να εφαρμόσετε και μια πιο shimmery σκιά σε rose gold απόχρωση στο κινητό βλέφαρο, καθώς και την πιο ανοιχτόχρωμη της παλέτας στην εσωτερική γωνία. Μετά σειρά έχει το eyeliner, καφέ και όχι μαύρο, σύριζα στις βλεφαρίδες και χωρίς flick στο τέλος. Ένα trick που μπορείτε να δοκιμάσετε, είναι να απλώσετε μια ποσότητα από το eyeliner στο χέρι σας, να βουτήξετε σ’ αυτήν ένα φλατ πινέλο και να το εφαρμόσετε στο εσωτερικό του πάνω βλεφάρου, αντί για μολύβι δηλαδή. Τέλος, εφαρμόστε λίγη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες, λίγο highlighter στα ζυγωματικά και ένα κρεμώδες κραγιόν σε απόχρωση του σάπιου μήλου στα χείλη και… voila!

    Πηγή: Glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο τέλεια αγαπησιάρικη τούρτα για του Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα τη φτιάξετε βήμα – βήμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακόσμησε το σπίτι σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου



    ΣΧΟΛΙΑ