• LIFE&STYLE

    Γιατί οι Beckhams έστειλαν εξώδικο για τις πολυτελείς διακοπές τους στο Πόρτο Χέλι

    • NewsRoom


    Τις ήσυχες μέρες των διακοπών της οικογένειας Beckham, σε πολυτελές θέρετρο στο Πόρτο Χέλι, κατάφερε να χαλάσει παπαράτσo της βρετανικής εφημερίδας “Dail Mail”. O δαιμόνιος παπαράτσο κατάφερε να τρυπώσει στην ιδιωτική παραλία, όπου η διάσημη οικογένεια απολάμβανε τα μπάνια της, ενώ τους φωτογράφησε μοσχοπουλώντας αργότερα τη εικόνα στον βρετανικό Τύπο.

    The Beckams

    Στην ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail», η φωτογραφία της Victoria με το μαύρο σύνολο παραλίας να αναδεικνύει τα λιγνά της πόδια, την ώρα που απαθανάτιζε με το κινητό της τον ημίγυμνο David να παίζει με τα παιδιά τους, εξέπληξε δυσάρεστα το ζευγάρι. Τόσο που αποφάσισε να στείλει εξώδικο στην εφημερίδα και να απαγορεύσει την αναδημοσίευσή της εφόσον βρίσκονταν σε ιδιωτικές και οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και όχι σε ένα κοσμικό event. Το κακό, όμως, είχε ήδη γίνει αφού η φωτογραφία τους στο αγγλικό site έφτασε σχεδόν το 1.000.000 χτυπήματα.

    The Beckams

    Σύσσωμη η οικογένεια Beckam προσγειώθηκε στην Αθήνα από το Μεξικό, όπου είχε παραβρεθεί στον μυθικό γάμο της , μια που το ζεύγος Beckam ήταν κουμπάροι της και η Βικτόρια σχεδίασε το νυφικό της. Στη συνέχεια πήγαν με λιμουζίνα κατευθείαν στο Πόρτο Χέλι, προκειμένου να απολαύσουν ένα επταήμερο διακοπών στον Αργολικό κόλπο. Ο David και η Victoria Beckam, αμφότεροι λάτρεις της πολυτελούς διαβίωσης, δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν για τη διαμονή τους το φημισμένο ξενοδοχείο «AmanZoe», με τις βίλες-σουίτες που εξασφαλίζουν στους θαμώνες του απόλυτη ιδιωτικότητα.

    Eva longoria victoria beckham

    Λέγεται ότι η Βικτόρια είχε συμπεριλάβει ήδη από πέρυσι το αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής κατάλυμα «AmanΖοe» στους αγαπημένους της προορισμούς, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανέβαλε τελικά τη διαμονή της εκεί. Φέτος η κράτηση της σουίτας έγινε αρκετά νωρίτερα, ενώ οι οδηγίες του ζεύγους Beckam προς τους υπεύθυνους ήταν εξαρχής σαφείς και ρητές. Ζήτησαν τη μεγαλύτερη βίλα του συγκροτήματος, ενώ απαίτησαν να τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια ώστε να μην τους ενοχλήσουν οι παπαράτσι ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα άλλων ενοίκων του ξενοδοχείου.

    beckham

    Στη βίλα των 800 τ.μ., οι Beckams κατέλυσαν οικογενειακώς απολαμβάνοντας πλήθος παροχών, ενώ απέφυγαν τις άσκοπες εξόδους. Παραθεριστές που απολάμβαναν τις ίδιες ημέρες τις διακοπές τους στο ξενοδοχειακό συγκρότημα μας είπαν: «Τους είδαμε ελάχιστα, αφού έβγαιναν σπάνια από την πολυτελή βίλα τους. Μια στρατιά από μπάτλερ και ανθρώπους του room service πηγαινοερχόταν στη σουίτα τους 24 ώρες το 24ωρο. Η Victoria είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις και το attitude κλασικής ντίβας που τα θέλει όλα στην εντέλεια και στο χέρι». Τα τρία μεγαλύτερα αγόρια του ζευγαριού έπαιζαν στους κήπους και την πισίνα της βίλας, ενώ η μικρή τους κόρη είχε δίπλα της συνεχώς την νταντά της.

    victoria beckham

    Η Βικτόρια απόλαυσε στο έπακρο τις μοναδικές θεραπείες του spa του ξενοδοχείου. Οι Beckams ενθουσιάστηκαν τόσο με τον ελληνικό ήλιο και την παραλία στο Πόρτο Χέλι, ώστε ανέβασαν αποθεωτικά σχόλια στα social media, ενώ επεδίωξαν να γνωρίσουν κάπως καλύτερα την περιοχή στη μία και μοναδική έξοδο που πραγματοποίησαν βολτάροντας στο λιμάνι, προτού καταλήξουν σε ταβέρνα της περιοχής όπου παράγγειλαν φρέσκο ψάρι, θαλασσινούς μεζέδες και τηγανητές πατάτες. Κατά τα άλλα, στο ημερήσιο πρόγραμμά τους, όταν έβγαιναν από τη βίλα τους, συμπεριλαμβάνονταν βουτιές και ηλιοθεραπεία στο beach club του συγκροτήματος. Ο άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου επιδόθηκε σε πάσες στην άμμο μαζί με τους γιους του, ενώ η Victoria έπαιρνε καλοκαιρινό χρώμα και δροσιζόταν πίνοντας παγωμένο ροζέ κρασί γαλλικής ετικέτας.

    victoria beckham

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/ted-jessica-ladd-pos-mporoume-na-apotrepsoume-tous-viasmous-sta-panepistimia-video/52995



    ΣΧΟΛΙΑ