• LIFE&STYLE

    Γιατί ακύρωσαν τα συμβόλαια πασίγνωστου μοντέλου του Sports Illustrated(video)


    Στη μόδα πάντα υπήρχαν συγκεκριμένα standards και πρότυπα, ειδικά ως προς τους τύπους σώματος που εμφανίζονται στις πασαρέλες, τις διαφημίσεις και τις φωτογραφίσεις. Τα τελευταία χρόνια, όμως, παρατηρείται μια έντονη δυσαρέσκεια στο χώρο της μόδας, που έχει να κάνει με την εντύπωση ότι το size 0 είναι το ιδανικό. Πολλά ανερχόμενα μοντέλα, όπως είναι η lskra Lawrence, επιχειρούν να ανατρέψουν τα τωρινά δεδομένα, ανοίγοντας την όρεξη για διάφορες αλλαγές.

    Μεταξύ των (φυσιολογικών) μεγεθών ρούχων 14 – 16, βρίσκεται και η Robyn Lawley, μοντέλο αυστραλιανής καταγωγής. Μάλιστα, η Lawley έχει αναφέρει πως σε ένα δοκιμαστικό, για καμπάνια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών, δέχθηκε αρνητικά σχόλια λόγω του βάρους της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Cut αναφέρει: “Το πρακτορείο μου, όταν ξεκίνησα να συνεργάζομαι μαζί τους, με έστειλε σε πολλά δοκιμαστικά για εταιρείες ομορφιάς. Το ίδιο έκανε και ο ατζέντης μου στην Ιταλία. Έκλεισα όλες τις δουλειές. Τότε, μόλις έμαθαν το νούμερο που φοράω, όλοι μου ακύρωσαν τις συνεργασίες. Δηλαδή, κοιτάς μια φωτογραφία, “κλείνεις” ένα κορίτσι, μαθαίνεις ότι είναι plus-size και το απολύεις; Δεν μπορώ να ελέγξω τη δομή του σώματός μου. Ο κάθε σχεδιαστής μπορεί να αλλάζει το ρούχο που φτιάχνει, προσαρμόζοντάς το στο μέγεθος  του κάθε μοντέλου.” 

    Μάλιστα, οι εταιρείες, που πήγε η Robyn, έστειλαν email στα πρακτορεία που συνεργάζονται με το μοντέλο, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλουν να τους σταλούν ξανά plus-size μοντέλα. H ίδια αρνείται τον χαρακτηρισμό του plus-size μοντέλου και κάνει τα βήματα της στο χώρο της μόδας, ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο καθένας για εκείνη.

    Έχει, λοιπόν, υπογράψει τη συνεργασία της με την γνωστή εταιρεία προϊόντων για τα μαλλιά, Pantene. Μάλιστα, η Calzedonia, γνωστή για τα μαγιό της, την εμπιστεύτηκε για την καμπάνια της και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Στο παρελθόν, η Robyn είχε φωτογραφηθεί και για τον οίκο Ralph Lauren και το περιοδικό Vogue.

    Η Robyn στην διαφήμιση της Pantene
    Η Robyn στην διαφήμιση της Pantene
    Η Robyn στην καμπάνια της Calzedonia
    Η Robyn στην καμπάνια της Calzedonia

    H Robyn φωτογραφίζεται για τον οίκο Ralph Lauren

    H Robyn φωτογραφίζεται για τον οίκο Ralph Lauren

    robyn 2 robyn 3 robyn

    robynlawley

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

    http://www.mononews.gr/el-chiaty-barros-sequel-party-tis-chlidis-no-2-stin-paragka-tis-mikonou/60046

     



    ΣΧΟΛΙΑ