• LIFE&STYLE

    Η καριέρα αυτού του μοντέλου εκτοξεύτηκε σπάζοντας το βασικό κανόνα στη μόδα


    Η καριέρα της Candice Huffine απογειώνεται. Το 31χρονο plus size supermodel μόλις υπέγραψε με το μεγάλο πρακτορείο μοντέλων IMG, όπως αναφέρει το Fashionista. Θα είναι κομμάτι του τμήματος Curve της εταιρείας.

    screen shot 2016-04-06 at 11.25.19 am

    Τα κατάφερε πραγματικά όταν αποδέχτηκε τον εαυτό της και απέρριψε τις προτάσεις των πρακτορείων να χάσει βάρος, σύμφωνα με το The Cut – σπάζοντας έτσι ουσιαστικά έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες της βιομηχανίας της μόδας.

    Η Huffine αποτελεί δυναμικό κομμάτι της βιομηχανίας εδώ και καιρό και η καριέρα της καταγράφει εντυπωσιακή τροχιά.

    Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εκείνη:

    Μεγάλωσε στη Washington, DC

    a

    Η Huffine είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία

    b

    Ξεκίνησε μόλις ως έφηβη. Είχε μέγεθος 6 αλλά πάσχισε για να γραφτεί σε πρακτορείο.

    c

    Ένα από αυτά την έγραψε ως μοντέλο plus size.

    Πολλά πρακτορεία της είπαν να χάσει βάρος – ακόμα κι όταν ήταν έφηβη.

    d

    «Προσπάθησε να το πεις αυτό σε μια 14χρονη. Πολλοί θέλανε να χάσω βάρος κι εγώ τους έλεγα ‘ΟΚ, μήπως είναι κοινότυπο αυτό;’ Ήμουν μέγεθος 6, οπότε σκεφτόμουν πως ήμουν κελεπούρι. Ήμουν πρωτοετής στο γυμνάσιο, μικρόσωμη και σκεφτόμουν ότι θέλω να γίνω μοντέλο. Και όταν κάποιος σου λέει ‘Θέλω να χάσεις 7 κιλά’ τους απαντούσα ‘Και πώς θα το κάνω αυτό;’. Και μετά όταν επιτέλους έκανα ένα συμβόλαιο και ο όρος ήταν να με γράψουν ως plus size μοντέλο, δεν κοίταξα ποτέ ξανά πίσω».

    «Δε θέλω να ακουστεί ότι οι αδύνατες περνάνε χάλια. Δεν είναι έτσι. Για μένα, προσωπικά, αν δεν ήταν γραφτό να έχω τέτοιο σώμα και έπρεπε να το υπομείνω για τόσα χρόνια, θα ήμουν ερείπιο», είπε στο The Cut

    e

    Ακόμα και ως μέγεθος 10, οι περισσότερες δουλειές της ήταν στην Ευρώπη.

    f

    «Η βιομηχανία για εύσωμες ήταν τότε καινούρια και η Αμερικάνικη αγορά έψαχνε για πιο ώριμες γυναίκες που ήταν περίπου μέγεθος 16. Εγώ ήμουν ένα παιδί μεγέθους 10», είπε στη Washington Post.

    Έκανε πάρα πολλές δουλειές του ποδαριού προσπαθώντας να πετύχει ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη.

    g

    Η Huffine έκανε το μεγάλο μπαμ ποζάροντας για τη Lane Bryant το 2000.

    h

    Και το 2011 εμφανίστηκε στη Vogue Italia – και η καριέρα της απογειώθηκε.

    «Θα μείνει στην ιστορία ως μια πραγματικά σπουδαία στιγμή για μένα», είπε στη Washington Post. «Ο κόσμος με βλέπει διαφορετικά. Οι κοπέλες με καμπύλες δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν editorial τόσο συχνά. Κάναμε καταλόγους, online, ηλεκτρονικό εμπόριο. Δε θα έλεγες ότι κάνουμε κάτι πρωτοποριακό στη μόδα. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι».

    3

    Και 3 χρόνια μετά εμφανίστηκε και στην Αμερικάνικη Vogue.

    Ήταν μέρος της διάσημης “I’m No Angel” καμπάνιας της Lane Bryant.

    4

    Εμφανίστηκε και στην #PlusIsEqual καμπάνια της Lane Bryant.

    5

    Μπήκε στο ημερολόγιο της Pirelli.

    6

    Έκανε πολλά editorials.

    7

    Και πόζαρε για πολλές εταιρείες, όπως η Rachel Roy Curve.

    8

    Η Huffine είναι μέγεθος 12 αλλά υποστηρίζει πως το μέγεθος δε μετράει.

    9

    «Ίσως η νέα εποχή προστάζει να αγαπήσεις τον εαυτό σου γι’ αυτό που είναι», είπε στη Washington Post. «Αν έτσι είναι η γενιά μας, τότε είναι τέλειο που ανήκω σε μια γενιά όπου όλοι έχουν τη θέση τους».

    Προσέχει τον εαυτό της – γυμνάζεται. Και έχει σκοπό να καταρρίψει το μύθο ότι οι κοπέλες με καμπύλες δεν είναι υγιείς.

    10

    «Πρέπει να δουλεύω πολύ σκληρά για να διατηρηθώ, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει ένα συναίσθημα: Αν νιώθεις ότι είσαι γεμάτη ή με παραπανίσια κιλά, φυσικά θα το αλλάξεις αυτό. Αλλά δε χρειάζεται να πηγαίνεις γυμναστήριο κάθε μέρα», είπε στο The Cut το 2012. «Επίσης, το λέω συνέχεια αυτό, τα γεμάτα κορίτσια σε αυτό το χώρο είναι από τα πιο υγιή άτομα που έχω συναντήσει. Δε κάνουμε πάρτι στα McDonald’s. Όλες οι κοπέλες κάνουν yoga, τρέξιμο και τρώνε υγιεινά και ισορροπημένα».

    Το συμβόλαιο με τη IMG είναι το τελευταίο της επίτευγμα.

    11

    «Συμπεραίνεις από την ποικιλία των ταλέντων στους καταλόγους ότι έχουν το ίδιο όραμα με εμένα, κάτι το οποίο πάντα με έλκυε, οπότε πρόκειται για το τέλειο ταίριασμα», είπε στο Fashionista.

    Νιώθει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα πλέον.

    12

    «Πιστεύω πια περισσότερο από ποτέ, πως ο ουρανός είναι το όριο», δήλωσε στο Fashionista. «Νομίζω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία να πιέσω καταστάσεις και να προοδεύω σε ένα πιο mainstream επίπεδο και να ενθαρρύνω και να εμπνεύσω τις φίρμες να διαφημίσουν ή να παράγουν μεγαλύτερα μεγέθη αλλά και να προσθέσουν μεγαλύτερα μεγέθη στις ήδη υπάρχουσες συλλογές τους. Η δουλειά είναι αδιάκοπη – και η φωνή και το μήνυμα – όταν θέλεις να δείξεις πως οι γυναίκες με καμπύλες είναι και chic και μοδάτες και να το περάσεις αυτό σε όλα τα μέσα».

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/apistefto-dite-pio-diasimo-vivlio-pouliete-pano-apo-1-ekat-dolaria/36577

     



    ΣΧΟΛΙΑ