• LIFE&STYLE

    Γιάννης Μπέζος: Τι αποκάλυψε για τους «Απαράδεκτους» και τα χρήματα που έπαιρνε (video)

    • NewsRoom
    μπεζος

    Γιάννης Μπέζος


    Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος

    Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στους «Απαράδεκτους», στα χρήματα που εισέπραττε παλαιότερα για τηλεοπτικές δουλειές του, αλλά και στη διαφορά μεταξύ των παλαιών ηθοποιών και των νέων.

    Γκρεμίζοντας τα όνειρα των φανατικών οπαδών των «Απαράδεκτων», ο ταλαντούχος ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν θα ανέβει θεατρική παράσταση ως συνέχεια της σειράς, όπως φημολογούνταν.

    «Δεν έγινε καμία πρόταση για τους Απαράδεκτους. Ενδεχομένως η Δήμητρα γράφει κάτι, αλλά όχι τους Απαράδεκτους. Οι επιστροφές των σειρών είναι σαν μνημόσυνα», υποστήριξε ο Γιάννης Μπέζος.

    Μιλώντας για τον χώρο της υποκριτικής και τους ηθοποιούς του χθες και του σήμερα, ο ίδιος δήλωσε:

    «Το είδος της φάρσας απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία. Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλιούς. Όλα αυτά τα μυθεύματα και η παλαιολαγνεία εμένα με αφήνει αδιάφορο. Γιατί εγώ τα έχω ζήσει και τα παλιά και μπορώ να σας πω ότι είναι καλύτεροι.

    Εξαρτάται πώς αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα. Το θέμα δεν είναι από πού προέρχεται, αλλά εάν έχει αποφασίσει να θυσιαστεί γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν το παίρνουμε ποτέ υπόψιν μας.

    Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μεταπηδήσουν, θέλουν πραγματικά να βγουν γιατί θέλουν να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, γιατί περί αυτού πρόκειται στο θέατρο, και όχι για να κάνουν ένα ντόρο πρόσκαιρο ή για λόγους αυτοπροβολής.

    Και από την άλλη υπάρχουν και οι ‘επαγγελματίες’, οι οποίοι συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά».

    Τον τελευταίο καιρό, ηθοποιοί, όπως η Δήμητρα Ματσούκα και η Ελένη Καστάνη αποκάλυψαν ότι έχουν λάβει μέχρι και 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο για σειρές στις οποίες συμμετείχαν.

    Στη λίστα με τους ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς έρχεται να προστεθεί και ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος δήλωσε:

    «Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι σε μία σειρά, σε πολλές σειρές. Σε πληρώνει και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν σε πληρώνει για να καθυστερείς το γύρισμα, τα έχω ζήσει αυτά και ξέρω. Στις δουλειές που κάνω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, αλλιώς φεύγει».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ