• LIFE&STYLE

    Δήμητρα Ματσούκα: Πόσα λεφτά εισέπραττε για κάθε επεισόδιο (video)

    • NewsRoom
    ματσουκα δημητρα

    Δήμητρα Ματσούκα


    Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε πως υπήρξε ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το χρηματικό ποσό που λάμβανε για κάθε επειδόσιο σε σειρά που συμμετείχε.

    Με αφοπλιστική ειλικρίνια η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε:

    «Πραγματικά ήμουν τυχερή που πληρωνόμουν καλά. Επένδυσα σε σπίτι», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως εισέπραττε 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο!

    Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα και τον ρόλο της Γωγούς, που ενσάρκωνε.

    «Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ, γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά», δήλωσε.

    Επιπλέον, όταν οι δημοσιογράφοι ανέφεραν στην πανέμορφη ηθοποιό ότι ο χρόνος της φέρεται πολύ καλά, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά:

    «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που προσέχει ιδιαίτερα. Ξεχνάω να βάλω κρέμα ημέρας, αλλά έχω καλή καρδιά και όταν έχεις καλή καρδιά κάτι πάει καλύτερα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ