• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Πίπα Μίντλετον

    Τζέιμς και Πίπα


    Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο την Καθαρά Δευτέρα, η Πίπα Μίντλετον.

    Η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ απέκτησε με τον σύζυγό της, Τζέιμς Μάθιους ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

    Και το όνομα αυτής… Γκρέις Ελίζαμπεθ Τζέιν! Το αγαπημένο ζευγάρι, που ήδη έχει έναν γιο, επέλεξε να δώσει στο κοριτσάκι τα ονόματα των γιαγιάδων του, Ελίζαμπεθ Μίντλετον και Τζέιν Μάθιους. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι το Ελίζαμπεθ δεν συσχετίζεται με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

    Πηγή δήλωσε στο περιοδικό Hello ότι μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και όλοι τους είναι ευτυχισμένοι με την άφιξη του νέου μέλος της οικογένειας.

    Ο 45χρονος Τζέιμς και η 37χρονη Πίπα έχουν ήδη έναν γιο, ηλικίας δύο ετών, τον Άρθουρ. Η μικρή Γκρέις είναι πλέον ξαδέλφη του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

    Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο τόπος γέννησης. Η Πίπα επέλεξε να γεννήσει τον Άρθουρ στο ίδιο νοσοκομείο με την αδελφή της. Επισήμως, η Κέιτ και η μητέρα της Πίπα, Κάρολ είχαν επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Η εγκυμονούσα δεν είχε μοιραστεί λεπτομέρειες για το γεγονός.

    Βεβαίως, το ζευγάρι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα… στέγασης, αφού ο Τζέιμς είναι δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης και έχουν ένα σπίτι 17 εκατομμυρίων στερλίνων στο Λονδίνο με έξι κρεβατοκάμαρες!

    Διαβάστε επίσης:

    Μέγκαν Μαρκλ: Viral το βίντεο από το βράδυ που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει

    Κέιτ Μίντλετον: Πιο μοναχικοί στην πανδημία οι γονείς με τα χαμηλότερα εισοδήματα

    Η Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε τον τρόπο που μιλάμε για την αυτοκτονία



    ΣΧΟΛΙΑ