• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Viral το βίντεο από το βράδυ που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει

    Χάρι και Μέγκαν


    Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε εκείνη, ο Χάρι και ο γιος τους Άρτσι από τη βασιλική οικογένεια και το Παλάτι, μέχρι που έφτασε σε σημείο να της περνούν από το μυαλό σκέψεις για αυτοχειρία.

    Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν έγκυος στον πέμπτο της μήνα, όταν το Παλάτι, τους ξεκαθάρισε ότι ο γιος τους δεν πρόκειται να λάβει πριγκιπικό τίτλο, αλλά ούτε και κρατική ασφάλεια, λόγω του χρώματος του δέρματός του, καθώς η ίδια είναι μιγάς.

    Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η Δούκισσα του Σάσεξ, ο μικρός Άρτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πρίγκιπας, καθώς ένας μαύρος πρίγκιπας θα αποτελούσε κίνδυνο για το μέλλον της μοναρχίας.

    Συγκεκριμένα, η Μέγκαν μίλησε για το βράδυ του Ιανουαρίου του 2019, λίγο πριν αναχωρήσει με τον Χάρι για να παρευρεθούν σε παράσταση του περίφημου Cirque du Soleil. Τότε ήταν που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τους κάλεσαν προκειμένου να τους ανακοινώσουν ότι δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν να υπάρξει ένας μαύρος πρίγκιπας της Αγγλίας.

    Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, η Μέγκαν και ο Χάρι έμειναν άφωνοι, ενώ δεν ήθελαν να πάνε στην παράσταση.

    Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παλατιού επέμεναν: «The show must go on».

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στην παράσταση, το μόνο που σκεφτόταν η Μέγκαν ήταν το «τσίρκο μέσα στο οποίο ζούσε».

    Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media ένα βίντεο από την είσοδό τους στο κτήριο, καθώς και ένα ακόμη από το τέλος της παράστασης στα παρασκήνια, όπου το ζεύγος βρέθηκε με τους συντελεστές.

    Ο εκνευρισμός τους και το παγωμένο χαμόγελο στα χείλη είναι ολοφάνερο και στους δυο.

    Όταν δε, επέστρεψαν από το Cirque du Soleil στο παλάτι του Κένσινγκτον, η Μέγκαν κατέρρευσε ψυχολογικά και ήταν εκείνη η βραδιά που σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει. Είναι η βραδιά, που όπως αποκάλυψε ο Χάρι, τρελαμένος ζητούσε βοήθεια και όλοι γύρω του σήκωναν τα χέρια ψηλά.

    Δεν του επέτρεψαν να πάνε σε ψυχολόγο εκτός του Παλατιού υπό το φόβο ότι το γεγονός θα διαρρεύσει στα Μίντια, ενώ ισχυρίστηκαν ότι ο δικός τους ψυχολόγος είναι αυστηρά και μόνο για μέλη της βασιλικής οικογένειας!

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα – Δείτε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη

    Συνέντευξη-κόλαφος της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα: Οι αυτοκτονικές τάσεις και ο ρατσισμός στον Άρτσι από το Παλάτι

    Φρενίτιδα για την συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα – «Ζαλίζει» το ποσό που πήραν



    ΣΧΟΛΙΑ