• LIFE&STYLE

    Κλέλια Ρένεση: Η εντυπωσιακή ηθοποιός που «εισβάλλει» στη «Μουρμούρα» (pics + video)

    μουρμουρα-ηλιας-καιτη

    Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Κλέλια Ρένεση στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»


    Πρεμιέρα κάνει απόψε ο 6ος κύκλος της σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα με νέα προσθήκη στο cast την ηθοποιό Κλέλια Ρένεση, η οποία υποδύεται την Καίτη. Μετά την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη και κατ’ επέκταση της Μαρίνας, η Καίτη πρόκειται να αναπληρώσει το κενό στην καρδιά του φρεσκοχωρισμένου Ηλία.

    Στο σημερινό επεισόδιο η Καίτη θα κάνει την είσοδό της στη ζωή του Ηλία, ο οποίος πενθεί το διαζύγιό του από την Μαρίνα. Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, θα σταθεί η Ελπινίκη η μάνα–βράχος, που δεν θα αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς… μουρμούρα.

    Ο «τυφώνας Καίτη» πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω, ενώ η νέα φάση της ζωής για τον Ηλία κρύβει πολλές εκπλήξεις, που θα γεμίσουν με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του.

    Πριν την Μουρμούρα η 36χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στις επιτυχημένες σειρές: Μίλα μου Βρώμικα, Με λένε Βαγγέλη, Με τα Παντελόνια Κάτω και Μοντέρνα Οικογένεια.

    κλελια-ρενεση-μοντερνα-οικογενεια
    Αντώνης Καφετζόπουλος και Κλέλια Ρένεση στη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια»

    Όσο για την προσωπική της ζωή, εδώ και τρία χρόνια η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Μάνου Τσάο. Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση ταξιδεύει συχνά στο Παρίσι, όπου ζει ο αγαπημένος της.

    μανου-τσαο-ρενεση
    Κλέλια Ρένεση και Μάνου Τσάο

    Τον Ιανουάριο του 2017 το ζευγάρι κυκλοφόρησε ένα ντουέτο με τίτλο Moonlight Avenue. Το βίντεο του τραγουδιού είναι γυρισμένο, στη Ζάκυνθο, απ’ όπου και κατάγεται η ηθοποιός.

    Ο 6ος κύκλος της Μουρμούρας θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο λόγος που η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την «Μουρμούρα» – «Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω;»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο My Style Rocks: Αποχώρησε από το πλατό ο Κουδουνάρης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ