• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Κάιλι Τζένερ – Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

    • NewsRoom
    Τράβις Σκοτ, Κάιλι Τζένερ και Στόρμι

    Τράβις Σκοτ, Κάιλι Τζένερ και Στόρμι


    Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Κάιλι Τζένερ.

    Η διάσημη τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας και μικρότερη αδελφή της οικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ ανακοίνωσε ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

    Τα χαρμόσυνα νέα έσκασαν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σήμερα, όπου ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η κόρη της Στόρμι να κρατά το μικρό χεράκι του αδελφού της.

    Στην εικόνα φαίνονται μόνο τα χέρια τους, ενώ στη λεζάντα η Κάιλι άφησε μια μπλε καρδιά και την ημερομηνία 2/2/2022.

    Πατέρας του παιδιού της είναι ο ράπερ Τράβις Σκοτ, με τον οποίο είχε χωρίσει για ένα διάστημα, ωστόσο, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ράπερ μπλέχτηκε σε δικαστικές περιπέτειες, καθώς κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Τέξας, δεκάδες άνθρωποι ποδοπατήθηκαν, ενώ 10 άτομα έχασαν τη ζωή τους, με τις μηνύσεις εις βάρος του να είναι εκατοντάδες.

    Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η 4χρονη Στόρμι έχει γενέθλια μόλις μια μέρα πριν τον μικρό αδελφό της.

    Στην ανάρτηση, η οποία έχει ήδη ξεπεράσει μέσα σε λίγες ώρες τα 12 εκατομμύρια likes, τις ευχές τους άφησαν οι αδελφές της, η μητέρα της, Κρις Τζένερ, αλλά και άλλοι διάσημοι φίλοι της, όπως η Χέιλι Μπίμπερ.

    Υπενθυμίζεται ότι η ιδρύτρια της επιτυχημένης εταιρείας καλλυντικών Kylie Cosmetics ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι περιμένει το δεύτερο μωράκι της με ένα βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού στο Instagram, στο οποίο η χαριτωμένη Στόρμι εμφανίζεται να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμά της.

    Κάιλι Τζένερ
    Η Στόρμι κρατά το χέρι του νεογέννητου αδελφού της

    Κάιλι Τζένερ: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της – Πώς έκανε την αποκάλυψη (video)

    The Kardashians: Η επιστροφή της οικογένειας Καρντάσιαν στη μικρή οθόνη

    Το πρώτο κατάστημα Kendall + Kylie στην Ευρώπη από τον Όμιλο FF Group



    ΣΧΟΛΙΑ