• Mononews TV

    Architectural Digest: Η πανέμορφη, ζεστή με boho στοιχεία έπαυλη της Kendall Jenner στο Λος Άντζελες


    Την εντυπωσιακή έπαυλη που διαθέτει στο Λος Άντζελες «άνοιξε» το γνωστό μοντέλο Kendall Jenner για την Architectural Digest και μάς ξεναγεί στους μοναδικά διαμορφωμένους χώρους της.

    Η ομάδα της Jenner εργάστηκε επί ένα χρόνο για την ανακαίνιση της οικίας με στόχο τη δημιουργία ενός ζεστού σπιτιού, όπου θα νιώθει άνετα και γαλήνια, με προσωπικές πινελιές και στοιχεία που αντικατοπτρίζουν παράλληλα το προσωπικό της γούστο.

    Στην είσοδο τους επισκέπτες υποδέχεται ένα σύγχρονο ωοειδές έργο τέχνης από τον Αμερικανό καλλιτέχνη James Turrell που δίνει χρώμα και έρχεται σε αντιπαράθεση με τα κλασσικά στοιχεία που κυριαρχούν στο σπίτι. Ένα από τα πολλά στολίδια-έργα τέχνης που διακοσμούν τους τοίχους.

    Σε κάθε δωμάτιο επικρατεί το ξύλο και το λευκό χρώμα στους τοίχους, ενώ οι πράσινες αποχρώσεις που έχει επιλέξει για τα έπιπλα της κουζίνας, αλλά και το μπάνιο κάνουν τον κάθε χώρο να ξεχωρίζει.

    Όπως επισήμανε η ίδια, «Πρόκειται για το πρώτο σπίτι που έχω δημιουργήσει εξολοκλήρου και πιστεύω ότι με αντιπροσωπεύει αληθινά».

    Κάθε χώρος είναι προσεκτικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες της Kendall Jenner.

    Ξεχωρίζουν τα μεγάλα παράθυρα που αφήνουν να διεισδύει άπλετο φως στο χώρο, το δωμάτιο ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει και η τεράστια ντουλάπα-δωμάτιο με τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της.

    Kenny and her beautiful home featured in the September issue of @archdigest! #Repost @kendalljenner ・・・me and SIX on…

    Posted by Kris Jenner on Wednesday, July 29, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ