• LIFE&STYLE

    Φαίη Σκορδά: Πώς σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό (video)

    • NewsRoom


    Την επικείμενη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της.

    Ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας επιστρέφει τηλεοπτικά στο πλευρό της τις επόμενες ημέρες.

    Στην αρχή της εκπομπής, το μόνο σχόλιο που ακούστηκε ήρθε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος είπε: «Εγώ εδώ είμαι, δεν επέστρεψα», όταν η ίδια τον ρώτησε πως είναι με εκείνη να χαμογελά αινιγματικά.

    Η είδηση της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα σχολιάστηκε, όταν ο Βαγγέλης Περρής έδωσε «πάσα» στη Φαίη Σκορδά.

    «Είναι η πρώτη είδηση, τηλεοπτική βόμβα για το 2021» είπε με χαμόγελο και ο Αλέξης Μίχας διάβασε το δελτίο Τύπου του Αντ1 για τον Γιώργο Λιάγκα.

    «Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα εντάξει ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, έδειξε ο σταθμός για μένα ότι είναι ΑΝΤ1.

    Αν το δω λίγο απ’ έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο.

    Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν έβαλα τον σπόρο. Για να έχεις μέσα σε λίγες ημέρες έναν τέτοιο δελτίο τύπου δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε. Ήταν πάμε να το κάνουμε.

    Ήμασταν το πρώτο τηλεοπτικό ζευγάρι που και εκείνος είχε τηλεοπτική πορεία και από την άλλη και εγώ δούλευα 8 χρόνια. Για μένα το σημαντικό δεν ήταν ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν ήμουν κάτι άλλο και έγινα κάτι άλλο» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά

    Φαίη Σκορδά: Οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα (video)

    Ανατροπή στο Survivor: Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση – Πρώην παίκτης του Big Brother εισβάλλει στο παιχνίδι;



    ΣΧΟΛΙΑ