• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στο Survivor: Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση – Πρώην παίκτης του Big Brother εισβάλλει στο παιχνίδι;

    • NewsRoom


    Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση κλήθηκαν να αναδείξουν οι Διάσημοι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά από ακόμα μια βαριά ήττα για την ομάδα τους.

    Οι παίκτες των Διασήμων τα έχουν βρει σκούρα στα αγωνίσματα του Survivor, ενώ οι προσθήκες που έγιναν για να ενισχύσουν την ομάδα, δεν φαίνεται να έχουν ευδοκιμήσει. Την ίδια ώρα πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ τους είναι ο γνωστός χορογράφος και νικητής του Just the 2 of Us, Τάσος Ξιαρχό, ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, αλλά και ποδοσφαιριστές, όπως οι πρώην Διεθνείς Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιούρκας Σεϊταρίδης!

    Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, λέγεται ότι ένα βήμα πριν το Survivor, βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Big Brother, Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και ένα σκεπτόμενο emoji.

    Μέχρι τότε, όμως, οι Διάσημοι εξακολουθούν να μετρούν τις «πληγές» τους. Στο Συμβούλιο του Νησιού, ψήφισαν κρίνοντας με βάση την αγωνιστική επίδοση, αλλά και τη συμπεριφορά των συμπαικτών τους.

    Τις περισσότερες ψήφους έλαβαν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψίδας. Το αποτέλεσμα βγήκε την τελευταία στιγμή, με την Ανθή να γλιτώνει την υποψηφιότητα. Για πρώτη φορά, όμως, στο Survivor 4, αναδείχθηκαν δύο υποψήφιοι από την πρώτη αυτή ψηφοφορία. Έτσι, ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψιδάς κινδυνεύουν και οι δύο να αποχωρήσουν, κάτι που θα αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό αυτή την εβδομάδα.

    Δείτε βίντεο:

    Ο Γιάννης Βαρδής στο Survivor;

    Ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο Survivor;

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά

    Survivor: Πρώην νικητής ριάλιτι ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (video)

    Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες με τις υψηλότερες αμοιβές (video)



    ΣΧΟΛΙΑ