• LIFE&STYLE

    Φαίη Σκορδά: Οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα (video)

    • NewsRoom

    Φαίη Σκορδά


    Για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα και τη σχέση που τους συνδέει σήμερα μίλησε η Φαίη Σκορδά, η οποία βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

    Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Γιώργο Λιάγκα.

    «Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω», παραδέχεται η παρουσιάστρια του Πρωινού στον ΑΝΤ1.

    «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δε το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος.

    Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ό,τι και να είναι, όμως, είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια», δήλωσε.

    Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μία εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου ως ελαφρυντικό. Δεν θα το κάνω. Γιατί είχαμε ένα κοινό στόχο. Δεν μας απομάκρυνε, μας έδενε αυτό. […] Δεν είναι θέμα μόνο έρωτα, είναι και παρέας. Εγώ με τον Γιώργο γελούσα. Περνούσαμε καλά! Και στις εκπομπές με το χιούμορ του, που περνούσε, υπήρχε αυτό στη σχέση μας.

    Δεν λέω πως εγώ είμαι η καλή και ο άλλος ο κακός. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Έβλεπα το άσπρο, έβλεπε το μαύρο. Και αυτά δεν υπήρχε τρόπος να τα ενώσεις. Αν υπήρχε, θα το κάναμε», επισήμανε η Φαίη Σκορδά.

    «Στην αρχή, όσοι έχουν περάσει ένα διαζύγιο το ξέρουν, υπάρχει έντονος ηλεκτρισμός. Πάντα! Στην πορεία φεύγει κάπως. Και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Ακόμα και τώρα βγάζω πρόγραμμα για κάποιες δραστηριότητες των παιδιών και αμέσως θα του το στείλω.

    Σέβομαι ότι είναι ο μπαμπάς τους. Πάντα θα τον ρωτήσω για τα παιδιά. Εγώ σαν μαμά πάντα έχω την άποψή μου, δεν είμαι τόσο χαλαρή. Ο Γιώργος μπορεί να με θεωρεί και υπερβολική! Πάντα θα ενημερώσω για ό,τι κι αν γίνει. Και για τα παιδιά πρέπει να είναι έτσι, ιδίως αν δεν με ακούν. Τους λέω ‘Θα πάρω τον μπαμπά σας’ αλλά τον κάνουν ό,τι θέλουν», δήλωσε.

    Όσο για τη νέα της σχέση, η Φαίη Σκορδά δήλωσε:

    «Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να την δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου.

    Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία».

    Αφού ζήτησε και τη γνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον σύντροφό της, καθώς ο δημοσιογράφος τον γνώρισε σε έξοδο για φαγητό, εκείνος δήλωσε:

    «Μου φάνηκε συγκροτημένος, σοβαρός με άποψη για τα πράγματα, πετυχημένος, ήρεμη δύναμη και πολύ ωραίος».



    ΣΧΟΛΙΑ