• Fashion

    «The Glam Explorer»: Η νέα συλλογή H&M Studio S/S 2019 μας ταξιδεύει στην Αριζόνα!

    • NewsRoom


    Η H&M παρουσιάζει την καμπάνια της συλλογής H&M Studio S/S 2019, «The Glam Explorer», η οποία μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε στην εξωτική Αριζόνα.

    Η έμπνευση για τη συλλογή H&M Studio SS19 προήλθε από την «Glam Explorer», μια λαμπερή περιπετειώδη γυναίκα-μούσα που αρνείται να αφήσει τα ρούχα της να την περιορίσουν, καθώς η δίψα για περιπλάνηση την πηγαίνει οπουδήποτε – από τις τιρκουάζ πισίνες σε ταράτσες ξενοδοχείων, μέχρι τα άγρια τοπία της ερήμου. Με φόντο τη Σεντόνα της Αριζόνα, επιλεγμένοι εκπρόσωποι της μόδας και των μέσων ενημέρωσης προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στην εξέλιξη μιας μοναδικής αφήγησης, εμπνευσμένης από το πνεύμα της μούσας της συλλογής.

    Τα χυτά λευκά βαμβακερά πουκάμισα και τα κομμάτια σε στυλ safari είναι εμπνευσμένα από κλασικές περιπέτειες.

    Για λαμπερές βραδινές εμφανίσεις, παγιέτες που δημιουργούν έναν εκθαμβωτικό συνδυασμό με τα μοντέρνα χακί σακάκια και τις τουνίκ που είναι εμπνευσμένες από ένα διαχρονικό ίνδαλμα της μόδας, την Bianca Jagger.

    «Η συλλογή H&M Studio S/S 2019 απευθύνεται σε γυναίκες με λαμπερό, περιπετειώδες πνεύμα: σχεδιάζουμε για τη γυναίκα που αρνείται να περιοριστεί.  Μπορεί το βράδυ να πάει σε ένα πάρτι φορώντας μια φούστα με παγιέτες, αλλά το επόμενο πρωί θα ξυπνήσει νωρίς για να πάει στη γιόγκα με ένα κολάν με metallic λεπτομέρειες – γι ‘αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε τη συλλογή στην Sedona της Αριζόνα, διοχετεύοντας έτσι το λαμπερό πνεύμα των εξερευνητών που διαπερνάει τα ρούχα», λέει η Pernilla Wohlfahrt, Διευθύντρια Σχεδίασης της H&M.

    Η συλλογή H&M Studio S/S 2019, που δημιουργήθηκε από την ειδική σχεδιαστική ομάδα της H&M σε συνεργασία με τη διάσημη Γαλλίδα στυλίστρια Geraldine Saglio, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα, ενώ στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54 και στην Κύπρο στο κατάστημα Η&Μ Λήδρας 171-179, θα βρίσκεται από τις 21 Μαρτίου. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι επίσημο: Ο Τομ Φορντ νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10 casual φορέματα σε άσπρο-μαύρο για τη νέα σεζόν!

     



    ΣΧΟΛΙΑ